Utánpótlás

2024.05.17. 18:52

Hátrányból nyert a Real Madrid

Bár kétszer is vezetett a Glasgow Rangers, végül mégis a Real Madrid U17-es csapata nyert 4-2-re a Puskás-Suzuki-kupa második napján.

Szabó Róbert

Magabiztos győzelmet aratott a Real Madrid a Rangers ellen

Fotó: puskasakademia.hu

Mintha csak a csütörtöki napon lettünk volna, a Rangers egy az egyben ugyanúgy kezdte a Real Madrid elleni mérkőzését, mint a Puskás Akadémia ellenit. Történt ugyanis, hogy egy jobbról laposan középre adott labdát Cristopher Eadie a kapuba pofozott a negyedik percben, ezzel előnyhöz juttatva a skótokat – akárcsak egy nappal korábban. A labda bár sokat nem volt a Real Madridnál, nyolc perccel később mégis egyenlített, a csapatkapitány Carlos Díez vette be Alfie Halliwell kapuját. Ezután egy kicsit minden néző megijedt, hiszen Carlos Viega sérülése miatt bő negyedórán keresztül megszakadt a játék, a Real játékosát mentő vitte kórházba. Ez a közjáték meg is zavarta a spanyolokat, akik Eadie bombája után ismét hátrányba kerültek, de a félidő ráadásának tizenhetedik percében Barroso egy szöglet után egyenlített.

A fordulás után a Real Madrid alakított ki kisebb fölényt magának, két percel a szünet után meg is szerezték a vezetést, méghozzá a csereként beálló Gabriel Valero bátor betörése után. A Rangersnek megvolt az esélye az egyenlítésre, azonban Joshua Gentles hiába állt szemtől szemben Aarón Gómezzel, nem tudott túljárni a kapus eszén, a védés után a 45. percben pedig Díez ismét betalált, és egy bombagóllal beállította a kétszer harmincperces félidőből álló mérkőzés 4-2-es végeredményét.

16. Puskás–Suzuki-kupa, A-csoport

Rangers FC–Real Madrid CF 2–4 (2–2)
Vezette: Pillók (Kovács G., Ring)

Rangers: Halliwell – Kerr, Scott, Campbell, Wylie, McClure, Eadie, Adamson, Gentles, Wark, Weir. Csereként pályára lépett: Stewart, Allen, Goodbrand, Burnside, A. Smith

Real Madrid: Gómez – Almeida, Nkoghe, Gascón, Reyes, Viega, Barroso, Díez, Mena, Pitarch, D. Martínez. Csereként pályára lépett: Valero, J. Martínez, Galassi

Gól: Eadie (4., 30+2.), ill. Díez (8., 45.), Barroso (30+17.), Valero (33.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában