Egy hajszálon múlt

2024.05.22. 11:55

Celldömölkön sem örülhetett a Szondi

Közel állt a kisebb bravúrhoz a Honvéd Szondi György SE asztalitenisz csapata, az Extraliga csapatbajnokság felsőházának 9. fordulójában.

Szupkai Gábor

Kishegyi Ákos szállította a győzelmeket a Szondinak

Fotó: Nemzeti Sport archív/Koncz Marton

A mostani vendéglátó, a Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő I. csapata négy-négy győzelemmel és vereséggel állt a fordulót megelőzően, és sajnos sikerült pozitívra fordítani a mérlegüket. 

A páros mérkőzést szoros csatában, 3-2-re nyerte a Celldömölk. Az első szettet a hazaiak Jakab János/Huzsvár Erik duója nyerte, majd a következő kettőt a Molnár Krisztián/Jakab Gábor páros hozta, de innen már csak a hazaiak nyertek szettet, és 3-2-re diadalmaskodtak. 
Az egyes csatározások során a szondis Szabó Lénárd két 3-0-s vereséget szenvedett Jakabtól és Baranyai Domonkostól. Molnár Krisztián Jakabot 3-2-re verte, majd ugyanilyen arányban kikapott Huzsvártól, míg Kishegyi Ákos viszont két győzelmet hozott a fehérváriaknak, Huzsvár ellen 3-2, Baranyai ellen 3-0, de összesítésben így is a Celldömölk nyert 4-3-ra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában