Sorsolás

2024.05.22. 17:43

A Bajnokok Ligája címvédője is eljön Fehérvárra

A jégkorong Bajnokok Ligája (CHL) sorsolása után kiderült, hogy két cseh, két svéd és két svájci csapat ellen játszik majd a Volán.

Szupkai Gábor

Fotó: Fehér Gábor

A Hydro Fehérvár AV19 szerencsésnek mondhatja magát. Nem azért, mert könnyű ellenfeleket kapott ami igazából lehetetlen is , hanem mert igazi nagyágyúkkal mérheti majd össze erejét az Alba Arénában a CHL 2024/25-ös kiírásában.

Elsőként az derült ki, hogy a C kalapos ellenfelek közül a Sparta Praha csapatához biztosan utazik majd a Volán, és Bartalis Balázs csapata, a Lausanne HC vizitál majd Fehérváron. A B kalapos ellenfelek közül a szintén cseh Dynamo Pardubice szurkolói is láthatják majd saját jegükön Kiss Dávidékat, és a svéd Farjedtad Karlstad költözik majd be az Alba Aréna egyik vendégöltözőjébe. A legerősebb hatosból pedig újra svéd csapat került elő, a Skelleftea AIK együtteséhez látogat majd el a Hydro Fehérvár AV19, és igazi ünnep lehet az Alba Arénában, hiszen a címvédő, svájci Genéve Servette is jégre lép Fehérváron.

A BL csoportkör 2024. szeptember 5. és október 16. között zajlik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában