Bese Barnabás és Tobias Christensen dedikáltak a Vidishopban

2024.04.10. 18:31

Több, mint egy órán át állták a rohamot

A Fehérvár FC bizonyos időközönként a szurkolók elé állítja játékosait, hogy a futballisták aláírásaikkal kedveskedjenek a piros-kék híveknek. Most Bese Barnabás és Tobias Christensen dedikáltak.

Ferencz Balázs

Tobias Christensen (b) és Bese Barnabás fogadták a drukkereket

Fotó: Ferencz Balázs

Kígyózott a sor a Visishopban, az eladótér legtávolabbi pontjában pedig a Fehérvár FC két kiválósága, a védő Bese Barnabás és a norvég támadó középpályás, Tobias Christensen látták el kézjegyükkel a fotójukat ábrázoló aláírás-kártyákat, vagy épp azon relikviákat, mezeket, trikókat, sapkákat, amiket a szurkolók toltak eléjük. A drukkerekkel készített közös fotókról sugárzott a széles mosoly, ami nem is csoda, hiszen a Vidi remekül teljesít a bajnokságban. 
A Mezőkövesd-Zsóry FC felett aratott 5-0-s diadallal és a Paksi FC Ferencvárostól elszenvedett vereségével négy pontra közelítette meg Bartosz Grzelak együttese a második helyen álló tolnaiakat. Ráadásul szombaton 19.30 órakor éppen a Paksi FC vendégeként vív rangadót a Vidi. Amire a koncentrált tréningek mellett az egyik törzsszurkolótól kapott nagy tál süteménnyel is hangolódhatnak a játékosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában