Duplázott a csatár

2024.04.14. 09:30

Karamoko: "Igazi csapatként harcoltunk"

Egy félidőn át emberhátrányban játszva is diadalt aratott a Fehérvár FC labdarúgócsapata a Paksi FC vendégeként az OTP Bank Liga 28. fordulójában. Mamoudou Karamoko szerezte a Vidi mindkét gólját.

Ferencz Balázs

Mamoudou Karamoko nagyon elánnal játszott

Forrás: fehervarfc.hu

Fotó: TOTH ELLA

- Leírhatatlan érzések kavarognak bennem most, a lefújás után. Olyan mérkőzést játszottunk, amire biztos, hogy évek múlva is emlékezni fognak a szurkolók és én is. Boldog vagyok, hogy két gólt sikerült szereznem és ha a kapufánál kicsit szerencsésebb vagyok, akár mesterhármas is lehetett volna, de persze nem ez számít, hanem az, hogy egymásért küzdve, szurkolóink támogatását élvezve nyerni tudtunk a második helyezett otthonában úgy, hogy egy félidőt emberhátrányban voltunk. A szezonban sokadszor igazi csapatként harcoltunk és úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Öt mérkőzés van még hátra a szezonból, egy pontra csökkent a hátrányunk a Paks mögött, mindent megteszünk azért, hogy szezon végén minél fényesebb érem kerüljön a nyakunkba - fogalmazott a találkozót követően Mamoudou Karamoko.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában