Vidi-Kövesd előtt

2024.04.04. 11:42

Győzelemre törnek

Szombaton 14.15 órakor a sereghajtó Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadja a Fehérvár FC a Sóstói Stadionban. Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 27. fordulójában tovább gyarapítaná pontjait a harmadik helyen álló Vidi.

Ferencz Balázs

A norvég középpályás, Tobias Christensen nyerni akar

Forrás: hervarfc.hu

A szombati lesz a két alakulat 26. élvonalbeli összecsapása. A Vidi eddig 14 alkalommal nyert, hét döntetlen mellett a Mezőkövesd négyszer örülhetett a pontoknak. A 2023-2024-es pontvadászat mindkét randevúját a fehérváriak nyerték, 2-0-ra. Augusztusban Szabó levente és Lirim Kastrati, a decemberi, idegenbeli mérkőzésen Kenan Kodro és Tobias Christensen is a hosszabbítás perceiben talált be.

- A héten is úgy készülünk, mint máskor. Voltak már videózásaink és a saját játékunkat is gyakoroltuk. Jó edzéseken vagyunk túl. Sosem vagyok elégedett, mikor nem nyerünk, ettől függetlenül azt gondolom, hogy a Puskás Akadémia elleni idegenben pontot szerezni, nem rossz eredmény - utalt az előző fordulóban Felcsúton elért 0-0-ra az öt gólnál járó középpályás, Tobias Christensen. - A hétvégén újra meg kell szereznünk mind a három pontot. Ez a célunk. Itthon játszunk, szeretnénk minél többet támadni, helyzeteket kialakítani és minél több gólt szerezni. Nincs könnyű meccs ebben a bajnokságban, nagyon koncentráltnak kell lennünk, keményen kell dolgoznunk és támadó felfogásban fogunk pályára lépni. Meccsről meccsre haladunk előre, a Mezőkövesdre fókuszálunk. Egyértelmű célunk, hogy három pontot szerezzünk a Mezőkövesd ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában