Vidi - ZTE előtt

2024.04.21. 10:07

Grzelak: "Alázatosnak és fókuszáltnak kell maradnunk"

Előzhet a tabellán és felléphet a második helyre a Fehérvár FC, amennyiben nyer a Zalaegerszegi TE ellen az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 29. fordulójában.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak újabb győzelmet vár csapatától

Forrás: fehervarfc.hu

93. alkalommal csap össze az élvonalban a Vidi és a Zalaegerszegi TE. Az eddigi csatározások során a fehérváriak 41-szer, az egerszegiek 25-ször nyertek, 26 alkalommal pedig osztoztak a pontokon. A 2023-2024-es pontvadászatban egy 3-3-as döntetlen után a ZTE tudott győzni 3-1-re, még februárban.

A Fehérvár FC egy esetleges győzelem esetén felléphet a tabella második helyére, míg a ZTE nyolcadik pozíciója megőrzéséért harcol 16 órától a Sóstói Stadionban.

- Mivel nyolc napunk volt a két mérkőzés között, valamint a srácok nagy energiát tettek a paksi mérkőzésbe, úgy döntöttünk, hogy két nap pihenőt adunk nekik utána. Kedden folytattuk az edzéseket, amiket a héten is jó intenzitás és magas koncentráció jellemzett - fogalmazott a klub honlapján Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője. - A Zalaegerszeg jól szerepel a szezon második felében. Felépítettek egy nagyon erős, kontrajátékra épülő mentalitást, amire mindenképpen figyelnünk kell. A téli átigazolási időszakban történt változások után némi időbe telt, hogy megtaláljuk a megfelelő csapatdinamikát és kiépítsük az új kapcsolatokat a pályán a játékosok között, de azt gondolom, fejlődtünk és jobban nézünk ki most, mint korábban. Alázatosnak és fókuszáltnak kell maradnunk, még jó pár kihívásokkal teli meccsünk van hátra a szezonból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában