A sereghajtót fogadja a Fehérvár FC

2024.04.03. 20:06

A Vidi védője szerint minden meccsük egy kupadöntő

A kiesés elől menekülő, de az utolsó helyen álló Mezőkövesd Zsóry FC együttesét fogadja a Fehérvár FC az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 27. fordulójában. Csakis a győzelem lehet a piros-kékek célja a szombaton 14.15 órakor kezdődő bajnokin.

Ferencz Balázs

Nikola Szerafimov stabil tagja a Vidi védelmének

Fotó: fehervarfc.hu

A Fehérvár FC eddig gyűjtött 43 pontjával a tabella harmadik helyén áll. A Mezőkövesd mindössze 20 egységet gyűjtött eddig, s nagy eséllyel búcsúznia kell az élvonaltól az idény végén. Azonban a sebzett vad ellen is koncentráltan kell futballoznia a Vidinek. A most futó pontvadászatban itthon és idegenben is 2-0-ra nyert Bartosz Grzelak csapata.

- A szezon egyik meghatározó mérkőzése következik számunkra. Befordultunk a célegyenesbe, hét mérkőzésünk van hátra a bajnokságból. Jelenleg jó helyen állunk a tabellán, azonban ahhoz, hogy ezt megőrizzük, mindenkinek a maximumot kell nyújtania - fogalmazott a klub honlapján a Fehérvár FC védője, Nikola Szerafimov. - Szeretnénk újra átélni azt, hogy nemzetközi kupameccseken szerepeljünk. Ahogy egy korábbi interjúban már megfogalmaztam, a hátralévő mérkőzéseink mindegyikére úgy kell tekintenünk, mintha egy kupadöntő lenne. A pályán egymást segítve kell küzdenünk és bízunk abban is, hogy szurkolóink is ott lesznek mögöttünk, ahogy eddig is ott voltak minden alkalommal és közösen ünnepelhetünk majd a meccsek és a szezon végén is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában