Női röplabda

2024.03.01. 11:18

Most jön a neheze a Lokinak

A kötelező hazai győzelem után ezúttal idegenben lép pályára a továbbjutási remények életben tartásáért a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata a Fatum-Nyíregyháza ellen az Extraliga rájátszásában, a negyeddöntő negyedik mérkőzésén.

Szabó Róbert

Nem lesz könnyű dolga a Lokinak idegenben

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Rögtön, már az első mérkőzésen elveszítette pályaelőnyét a Loki női csapata, amely három szettben kikapott a Fatum-Nyíregyházától. Ezután a szabolcsiak otthonában az első szettben óriási játékot produkálva 25-7-re sikerült nyerni, de az ezt követő három játszmát elvesztette a székesfehérvári együttes, így a harmadik, ismét a VOK Sportcsarnokban rendezett összecsapáson kötelező volt a győzelem, ha életben akarta tartani a továbbjutási reményeit. Ez sikerült is, négy felvonásban szépített a házigazda, amely így pénteken, március 1-jén 18.00 órától lép pályára az egyenlítésért Nyíregyházán.

A MÁV Előre eddig háromszor lépett parkettre a szabolcsiak otthonában, mindhármat elveszítette, így mindenképpen emlékezetes lenne az első idegenbeli győzelem, főleg, hogy ezzel kiharcolná a mindent eldöntő ötödik összecsapást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában