Sigér Dávid a Vidi-Fradi után

2024.03.10. 19:30

"Fura volt a zöld-fehér színeket szemben látni magammal"

Kétgólos vereséget szenvedett a Fehérvár FC labdarúgócsapata a Ferencvárostól az OTP Bank Liga 24. fordulójában. A Vidi középpályása, az FTC-től érkezett Sigér Dávid öt év után játszott újra a Fradi ellen.

Ferencz Balázs

Sigér Dávid (balra) Abu Fanit hagyta faképnél a vasárnapi bajnokin

Forrás: fehervarfc.hu

- Ennél jobban szerettünk volna focizni. Voltak periódusok, mikor azt éreztem, hogy bátran merünk és tudunk passzolni, de nem mutattunk meg ezen a meccsen annyit, mint amennyi bennünk lenne. Lehet, hogy jobban el is fáradunk, mint a Fradi, többet tudtak dominálni, és a kispadjuk is hosszabb - értékelte a 2-0-s ferencvárosi sikerrel zárult találkozót Sigér Dávid, a Fehérvár FC középpályása. - Azt gondolom, hogy sokáig egy jó mérkőzésnek nézett ki, még 0-1-nél sem tűnt úgy, hogy eldőlt, vége a meccsnek. A második félidő közepe felé kezdtünk "megérkezni", akkor éreztem azt, hogy nem biztos, hogy lesz annyi energiánk, hogy beforgassuk a mérkőzést. De egy gólt éreztem magunkban. Az ilyenkor érkező egy gól pedig nagyon sok erőt adhat egy csapatnak. Nem sikerült megrúgni, sajnos.

145 Fradi-mezben töltött meccset követően először játszott újra a Ferencváros ellen.

- A találkozó előtti héten többször eszembe jutott. Más érzésekkel mentem bele a mérkőzésbe, de onnantól, hogy elkezdődött, ugyanolyan volt, mint a többi mérkőzés. A kezdő sípszó pillanatában fura volt a zöld-fehér színeket szemben látni magammal, de csak az járt a fejemben, hogy mit beszéltünk meg, mit gyakoroltunk, hiszen az én oldalamon lévő játékosok a társaim. Nem munkálkodott bennem extra motiváció, vagy düh. Próbáltam tenni a dolgom, ahogy máskor is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában