A címvédőnél a sereghajtó

2024.03.30. 10:04

Az esélytelenek nyugalmával

14 órakor a bajnoki címvédő, s a szezonban még veretlen FTC-Telekom vendégeként próbál helyt állni a a tabella utolsó helyén álló Fehérvár FC női labdarúgócsapata a Simple Női Liga 17. fordulójában.

Ferencz Balázs

Szikrázóan kemény, harcos játékra lesz szükség a lányoktól, hogy megállítsák a Fradi rohamait

Fotó: Fehér Gábor archív

Andorka Péter együttese még tavaly, november 26-án szerzett pontot, és lőtt gólt utoljára. A vidis lányok akkor a közvetlen rivális Budaörs otthonában végeztek 1-1-re, Ramor Korinna talált be akkor. Azóta négy bajnokin maradt pont nélkül a piros-kék együttes, 16 gólt kapott. Matematikai esélye még van a Vidinek, hogy bennmaradjon, de ehhez idegenben hoznia kell a Soroksár és a Szekszárd elleni mérkőzéseket, valamint pontot kellene rabolni a DVTK, MTK, ETO, FTC kvartett valamelyikétől. Nem egyszerű küldetés, de ahogy Földvári Fanni, a fehérváriak támadó középpályása mondja: nem szabad feladni!

A szezonban még veretlen Ferencváros mindössze két döntetlen alkalmával hullajtott pontokat, s elképesztően hatékonyan védekezik, 16 bajnokin csupán két gólt kaptak a zöld-fehérek... Vagyis a fehérvári lányok pontszerzése jelen pillanatban hatalmas bravúr lenne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában