Labdarúgó NB I

2024.02.27. 07:30

Hornyák Zsolt: Ez a mérkőzés egy gólról szólt, a DVSC rúgta be, nem mi

Szabó Róbert

A cserékkel nem volt elégedett Hornyák Zsolt

Forrás: puskasakademia.hu

– Először is gratulálok a Debrecennek a győzelemnek – kezdte gondolatait Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – Nem vártam mást, nehéz összecsapásra számítottam. Kicsit hátrányban voltunk, mert két kulcsemberünk is kiesett sárga lapok miatt, és a meccs közben további kettőt, Wojciech Gollát és Corbu Mariust sérülés miatt szintén elvesztettük. A cserék nem olyan játékot nyújtottak amit elvártam tőlük, a frissesség valahogy elmaradt.

A szakember arról is beszélt, hogy miután a DVSC megszerezte a vezetést egy kicsit káoszossá vált a találkozó, a hosszú indítások és a küzdés dominált, az utolsó tíz percben csak erről szólt a játék. Hozzátette, ha Golla helyzete, vagy Batik kapufája bemegy, akkor máshogy alakult volna az összecsapás, mert ezután kaptak egy könnyű gólt – ahogy mondta, rosszul fogták a játékosokat a tizenhatoson belül.

– Ez a mérkőzés egy gólról szólt, a DVSC rúgta be és nem mi, így ők nyertek  hazai pályán, gratulálok nekik és sok sikert kívánok a jövőben is – zárta gondolatait Hornyák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában