NB II.

2024.02.21. 14:16

Döcögősen indult a szezon

Az Aqvital FC Csákvár kicsit beragadt a Merkantil Bank Liga tavaszi rajtjánál, Tóth Balázs együttese mindössze egy pontot szerzett három mérkőzés alatt.

Beke Zsombor

A Csákvár három mérkőzés alatt egy pontot szerzett

Forrás: Kricskovics Antal

Tragédia persze még nincs, de mostantól kellenek a pontok. A Fejér vármegyeiek jelenleg a tabella 11. helyén állnak, azonban a télig kiépített pontelőnyük elolvadt a osztályzós helyekhez képest, mindössze egy ponttal van többje a csákváriaknak a 15. BVSC-Zuglóhoz képest. Persze pár jobban sikerült találkozóval könnyed előre lehet menekülni, ugyanis a nyolcadik Soroksárnak három ponttal van többje.

Az Aqvital a Haladás ellen idegenbeli döntetlennel kezdett, majd a feljutásra pályázó Győr otthonában kikapott. Ezt követően a Soroksár ellen lehetett volna pontokat szerezni, az első percben meg is szerezte a vezetést a Csákvár, ám a folytatásban fordítottak a vendégek és elvitték mind a három pontot.

– Ahogy a mérkőzést követően is nyilatkoztam, nyolc perc jó játék nem elég a győzelemhez, de még a pontszerzéshez sem. Ennél több, sokkal több kell, ha sikeresek akarunk lenni. A saját dolgunkat nehezítettük meg az elmúlt mérkőzéseken. Riválisaink nagyon ránk jöttek a táblázaton. Koncentráltabban, fegyelmezettebben kell játszanunk a folytatásban – nyilatkozta Tóth Balázs, a Csákvár vezetőedzője a klub honlapjának.

Vasárnap két órától Budafokon lép pályára az AFC, a 14. helyen álló Pest vármegyeiek a napokban váltottak vezetőedzőt, Dajka László lett a hétvégén menesztett Erős Gábor utódja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában