Jól halad Kovács Zsófi rehabilitációja

2024.01.22. 13:36

Tatán táboroznak a tornászok

Kibővített kerettel, 14 versenyzővel készül a magyar női torna-válogatott Tatán. Köztük két dunaújvárosi tornászlánnyal.

Ferencz Balázs

Czifra Bettina Lili kiemelkedő munkát végez az edzőtáborban

Forrás: Árvai Károly / Nemzeti Sport

Miután a világbajnokságon begyűjtötték a magyar lányok a maximálisan megszerezhető három egyéni olimpiai kvótát, a világkupára nem fordít külön figyelmet a Drasóczky Imre iránymutatásai alapján tréningező válogatott keret. A lányok az Európa-bajnokságra készülnek. A kontinensviadalt Olaszországban rendezik május elején. A kapitány szerint jól dolgozik a nemzeti csapat, sőt, előrelépéseket is felfedezett. A DKSE tornászainál, Czifra Bettina Lilinél és Kovács Zsófiánál is.

- Kiemelném Székely Zóját és Czifra Bettina Lilit. Kovács Zsófia rehabilitációja még tart, ebben jól halad, és remélem, hogy minél hamarabb teljes értékű lesz. Örömmel tölt el az, hogy egy egységes balettprogramot is kaptunk Gelén Anna jóvoltából, erre a válogatott minden tagja vevő – fogalmazott a szövetség honlapján Draskóczy Imre szövetségi kapitány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában