Fejér Vármegyei Kupa

2024.01.15. 18:08

Sorsoltak a kupában

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságán kisorsolták a Fejér Vármegyei Kupa 4. és 5. fordulóinak párosítását. Néhány igen pikáns, és rangadó jellegű találkozóra kerül majd sor áprilisban.

Káldor András

A májusi kupadöntőt a sárga mezes Lajoskomárom nyerte a Baracs ellen

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A 4. forduló sorsolása:
2024. április 10., 17:00
Sárbogárd SE – Tordas (Sárbogárd Sportpálya)
MÁV Előre Főnix FC – Móri SE (Főnix Park)

Beloiannisz – Ercsi Kinizsi (Beloiannisz Sportpálya)
Az 5. forduló sorsolása:
2024. április 24., 17:00
Bakonycsernye – a Sárbogárd SE – Tordas győztese (Bakonycsernye Sportpálya)

Pátka - Baracs (Pátka Sportpálya)
A MÁV Előre Főnix FC – Móri SE győztese – Bodajk (a helyszín még nem ismert)

A Beloiannisz – Ercsi Kinizsi győztese - Sárosd (a helyszín még nem ismert).

Az már korábban, az előző fordulóban eldőlt, hogy idén nem lesz címvédés, mivel a tavalyi kupagyőztes Lajoskomárom SE 2-1-re kikapott a MÁV Előre Főnix FC otthonában, ám az előző évi kiírásban a legjobb nyolc közé eljutott csapatok közül többen most is még állnak, és esélyük van arra, hogy akár a fináléig is eljussanak. 

A Beloiannisz, a Sárbogárd SE, és a Baracs gárdái közül utóbbi tavaly döntőt játszott, és nagy küzdelemben maradt alul a már említett Lajoskomárom ellen. Így a baracsiak akár ismét eljuthatnak most is a Sóstói stadionba, ahol 2023 májusában négyezer szurkoló előtt léphettek pályára.

Az pedig már egészen biztos - mint megtudtuk az MLSZ Fejér Vármegyei igazgatójától, Schneider Bélától -, hogy a döntőbe került csapatok 2024. május 22-én, szerdán újfent a Sóstói stadionban fognak összecsapni.  
Mindenesetre nem lesz könnyű dolguk a csapatoknak a 4. fordulóban, hiszen a vármegyei I. osztályú bajnokságban jelenleg a 2. helyen tanyázó Sárbogárd SE a 4. helyezett Tordassal vív majd rangadót, valamint a listavezető, őszi első MÁV Előre Főnix FC az 5. pozíciót elfoglaló, és tavaly még NB III-as Móri SE ellen harcolhat a továbbjutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában