Új rendszerben működik a Fehérvár FC jegyárusítása

2024.01.22. 18:13

Osztoznak a bevételen

Szerdán 10 órától lehet megvásárolni online és személyesen a tavaszi szezonra szóló Vidi-bérleteket. A Fehérvár FC Kft.-vel kötött új stadionhasználati megállapodás értelmében Székesfehérvár MJV Önkormányzata értékesíti a labdarúgócsapat mérkőzéseire szóló jegyeket és bérleteket.

Ferencz Balázs

Sajtótájékoztató keretében ismertették az új stadionhasználati megállapodás részleteit Cser-Palkovics András polgármester (b2) és Mészáros Attila alpolgármester (b1)

Fotó: Fehér Gábor

A koronázóváros polgármestere az elsők között váltotta meg családja számára a Fehérvár FC tavaszi mérkőzéseire szóló Vidi-bérleteket. Miután a futballklub és az önkormányzat ötéves stadionhasználati megállapodása a 2023-as esztendő végén lejárt, új megállapodást kötöttek a felek. Cser-Palkovics András elárulta, hogy január elsejétől Székesfehérvár MJV Önkormányzata végzi a jegy- és bérletárusítást. az értékesítésből befolyt összeg 30 százaléka illeti a klubot, 70 százaléka marad a városnál.

- Korrekt együttműködés alapján változik a stadion működtetésének módszertana. Fontos, hogy a nagycsapat és klub működtetése itt marad a stadionban, azokat az irodarészeket amelyeket eddig is használt, piaci alapon bérli tovább maga a Kft. A Városfejlesztési Kft. végzi a stadion működtetésével járó operatív feladatokat, a Városgondokság a lebonyolítással és VIP-részleg üzemeltetésével foglalkozik majd, a turisztika pedig a Vidi-múzeum átvételéről és működtetéséről gondoskodik. Az idény elején idegenbeli mérkőzésekkel kezd a csapat, az első hazai találkozónkat február 17-én vívjuk. A jegyeket és a bérleteket az önkormányzat értékesíti, közösen teszünk meg mindent annak érdekében, hogy minél többen vásároljanak bérletet és jegyet. Az ebből befolyt összeget a stadion működtetésére, üzemeltetésére fogjuk költeni. 

Nem emelnek a bérletek árain, s a kedvezményes belépők továbbra is elérhetőek. Megmaradt a gyermekbérlet, ami 5200 forintos áron vásárolható. Hétfőn, szerdán és pénteken, 10-től 17.30-ig lehet megvásárolni a bérleteket a Sóstói Stadionban található Vidishopban, vagy online felületen.

- Február 11-ig él az elővásárlási jog az őszi bérlettel rendelkező szurkolók számára. A mozgáskorlátozottak ugyanolyan feltételekkel, 1000 forintos bérlettel látogathatják a mérkőzéseket - ezt már Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármester tette hozzá a sajtótájékoztatón. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában