Kiesett a Magyar Kupából az Alba FKC

2024.01.10. 21:00

Horváth Roland: "Meg kell találni az okokat"

Az Esztergomi Vitézek NB I/B-s női kézilabdacsapata újabb nagy skalpot szerzett a Magyar Kupában. A Budaörs után a nyolcaddöntőben az Alba FKC-t is búcsúztatta.

Feol.hu

Afentaler Sára és társai csalódottan zárták a kupameccset

Forrás: Alba FKC

JEGYZŐKÖNYV

Esztergomi Vitézek – Alba Fehérvár KC 32-26 (11-14)
Esztergom, Suzuki Aréna, 500 néző. V.: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás
Esztergom: Herczeg L. – Takács E. 9/1, Hajtai 5, Csiki 4/2, Horváth A. 4, Szucsánszki 3, Valovics 3, Majoros 2, Pap K. 1, Ábrahám 1, Berkesi, Farkas K., Tomasek, Varga V., Albert. Szakmai igazgató: Elek Gábor.
Alba FKC: Tóth N. (Kubina M.) – Utasi 6, Takó 4, Smbatian 4, Afentaler 4/1, Szabó K. 3/1, Kövér 2, Zrnic 2, Kocsis B. 1, Szemes, Sulyok, Dubán, Bojtos, Tolnai. Vezetőedző: Horváth Roland.
Kiállítások: 4, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 4/3, ill. 3/2

 

Horváth Roland, az Alba Fehérvár KC vezetőedzője: - Az első félidő rendben volt támadásban és védekezésben is, megérdemelten vezettünk. A második félidőben érthetetlen módon szétesett a játékunk, leginkább védekezésben, de a támadójátékunk sem volt megfelelő. Meg kell találni az okokat. Csalódás a kiesés. 

Elek Gábor, az Esztergomi Vitézek szakmai igazgatója: - Korábbi önmagunkhoz képest gyalázatosan kézilabdáztunk, főleg az első félidő második felében. Olyan hibákat vétettünk, melyeket nem szoktunk a korábbi mérkőzéseinken. De aztán a második félidőben más arcunkat mutattuk, voltak pillanatok, mikor szerencsénk is volt. Méltó ellenfelei voltunk a Fehérvárnak. A meccs utolsó szakaszának úgy mentünk neki, hogy bármi történhet. Megérdemelten nyertünk, mert óriási szívük van a lányoknak, ezt ismét megmutatták. Az utolsó pillanatokig harcoltak, de kellett ehhez a sikerhez a szurkolótábor is. Nem gondolom tovább ezt a történetet,de szeretnénk eljutni a kupában ameddig csak lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában