Átigazolás

2024.01.02. 17:53

Egykori dortmundi csatár érkezhet a Vidihez

Izraeli sajtóinformációk alapján szlovén csatár érkezhet a Fehérvár FC-hez. Alen Ozbolt az izraeli élvonalban szereplő Hapoel Tel-Avivtól érkezhet még a télen.

Beke Zsombor

Fotó: Getty Images

Az OTP Bank Ligában a harmadik helyen telelő Vidi játékosai ugyan még a jól megérdemelt pihenőjüket töltik, a háttérben folyamatosan zajlanak az egyeztetések a keret megerősítése céljából. Friss izraeli sajtóhírek szerint Hapoel Tel-Avivban játszó Alen Ozboltot nézték ki a piros-kékek, bár a csatárnak lejár nyáron a szerződése, klubja magas fizetése miatt megválna tőle már a télen. A 27 éves támadó 12 mérkőzésen kapott eddig szerepet az idényben, nyolcszor kezdett, míg négyszer becserélték. Ezeken a találkozókon három gólig és egy asszisztig jutott.

A mértékadó transfermarkt 700 ezer euróra taksálja Alen Ozbolt értékét, a szlovén korábban pozsonyi Slovanban, a Lokomotiv Plovdivban, valamint a Borussia Dortmund II-ben is játszott. Az izraeli forrás szerint a Vidin kívül a török, a holland és a belga élvonalból is érdeklődnek Alen Ozbolt iránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában