Foci

2023.12.14. 17:56

Téli teremtornák a Főnixben

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága közzétette, hogy mely időpontokban rendezi meg az évek óta már megszokott műfüves kispályás tornákat a tél folyamán.

Káldor András

Pályára lépnek az öregfiúk a Beszédes József Tornán

Fotó: FMH-archív

A megmérettetésekre Székesfehérváron a Főnix Csarnokban kerül sor három egymást követő hétvégén. A Vármegyei Utánpótlás Kupán az U-13-as, az U-16-os és U-19-es korosztályok csapatai csapnak majd össze 2024. január 20-21-én, szombaton, és vasárnap.
2024. február 3-án szombaton lesz a Beszédes József Vármegyei Öregfiúk Kupa, amely egynapos torna lesz, majd egy nappal később, 2024. február 4-én, vasárnap bonyolítják le a Fésű Ferenc Vármegyei Női Kupát.

A Beszédes József Vármegyei Öregfiúk Kupán azok léphetnek pályára, akik a mérkőzés napjáig a 34. életévüket naptári napra betöltötték, illetve az ennél idősebb korú labdarúgó vehetnek részt. Ezen kívül feltétel, hogy csak az egyesületek igazolt, öregfiú játékengedéllyel rendelkező játékosai számára biztosítanak játéklehetőséget a szervezők. A mérkőzések játék ideje a selejtező csoportokban 1 x 18 perc, a középdöntőkben és a helyosztókon 2 × 10 perc lesz.

A Fésű Ferenc Női Teremlabdarúgó Emléktornán a mérkőzéseken a meccs napjáig a 14. életévét naptári napra betöltött és annál idősebb korú labdarúgó vehet részt, és kizárólag az egyesületek igazolt játékosai léphetnek pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában