Megyei pótolt meccsek

2023.12.04. 10:15

Nem bírta a sárosdi nyomást a Csór

December első hétvégéjére már csak olyan mérkőzések maradtak a vármegyei labdarúgó bajnokságokban, amelyeket leginkább a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem tudtak a csapatok lejátszani.

Káldor András

A Csór Truck-Trailer csapata (kék) az utolsó pillanatban mondott búcsút két pontnak

Fotó: Kricskovics Antal / FMH-archív

Vármegyei I. osztály, 12. forduló

Csór Truck-Trailer (13.) – Sárosd (6.) 1-1 (0-0)
Székesfehérvár, 50 néző
Vezette: Rózsa József.
Csór Truck-Trailer: Lukács - Bogdány, Orosz, Báles I., Tolnai M. - Harangozó (Báles A.), Zs.Nagy, Kásler Bence, Dreska (Pécsi) - Flavio, Victor (Makai). Vezetőedző: Csongrádi Ferenc
Sárosd: Bolla J.– Bánszki, Hushegyi, Kosztolányi, Lakakisz (Paksi G.) - Vámosi (Várnai), Paget, Kökény, Szekeres (Paksi P.) - Meszlényi (Buza), Szabó N. (Susa). Vezetőedző: Rauf Dávid
Gól: Flavio (55.), ill. Bánszki (93.).
Jók: Lukács, Flavio, Orosz, ill. Bolla J.

Az első félidőben sok dolga nem volt a kapusoknak, jobbára a mezőnyben küzdöttek egymással és a focira nem túlságosan alkalmas időjárással a felek. A hazai csapat 2-3 kontrája, a vendégegyüttes szögletei jelentettek csak némi veszélyt a kapukra. Az 53. percben egy hazai kontratámadásból megszületett a vezető találat. Harangozó Márton vezette a labdát a hátráló sárosdi védelemre, de a lövését blokkolták. A lecsorgóra Da Silva Flavio reagált a leggyorsabban és a hálóba pöckölt, 1-0. A bekapott gól után ritmust váltott a Sárosd. Az volt a. kérdés, hogy tudnak-e egyenlíteni, vagy a Csór végül lezárja e a mérkőzést. A vendéglátóknak három ziccerük is volt, de mindhárom esetben Bolla János bravúrral hárított. A Sárosd főleg a mezőnyben volt fölényben, de a jól védekező Csór ellen nem volt meg az orvossága. Aztán a hosszabbításban újra jött a fekete leves a hazaik számára. A 93. percben ugyanis egy rövid felszabadítást Bánszki Roland bombázott a jobb felső sarokba, 1-1. Ebben a korántsem futballra való időjárásban mindkét csapat 3 pontot érdemelt volna, mert sokat dolgoztak érte. Minden tisztelet a játékosoké, a játékvezetőké, valamint a szurkolóké!
Tudósított: Csete Krisztián.

Vármegyei III. osztály, DÉLI CSOPORT, 11. forduló

Rácalmás (9.) – Kisláng (1.) 0–3 (0–1)
Vezette: Koczka László Donát.
Rácalmás: Farkas L. – Pásztor (Szabó Z.), Czári, Hornyák, Kovács Zs. - Bartók, Sőregi, Suplicz, Hatvany - Pinte, Juhos. Vezetőedző: Boncz Gábor.
Kisláng: Ányos – Takács M., Ignácz, Nagy M. (Molnár A.), Árki - Vigházi, Horváth V. (Izing), Burkus (Tury-Nagy), Szántai - Lévai, Jakab.
Gól: Takács M. (4.), Szántai (53.), Molnár A. (89.).

Vármegyei III. osztály, DÉLI CSOPORT, 12. forduló

2023. december 3., vasárnap 13:00

Alap(10.) – Dég (8.) 3–8 (3–3)
Vezette: Pintér Róbert.
Alap: Bauer – Lengyel, Szemler, Vargyas M., Varjas - Dombi, Kaszás (Lakatos), Vargyas B., Kisari M. (Bölcskei) - Kisari B., Szalai A.
Dég: Farkas Zs. – Horváth F., Talkovics, Rostás, Gál L. (Porvázsnyik) - Kiss Zs., Vései, Varga A., Borbély - Kovács Á., Sörös.
Gól: Szalai A. (30., 32.), Vargyas B. (3.), ill. Kovács Á. (6., 17., 18.), Sörös (33., 60.), Kiss Zs. (66., 68.), Talkovics (46.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában