Pénteken kerül megrendezésre

2023.12.20. 15:15

Éjszaka rúgják a bőrt Pázmándon

December 22-én, pénteken kerül megrendezésre a hagyományos, immár nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Pázmándi Éjszakai Foci. Borítékolható volt a nagy érdeklődés, a nevezni kívánó, szemfüles csapatvezetők gyorsan elkapkodták a szabad helyeket.

Káldor András

Színvonalas, jó hangulatú meccsekben most sem lesz hiány

Fotó: Kricskovics Antal

A megmérettetés 19 órakor kezdődik, és ami a lényeg, hogy ismét egész éjjel, legalább hajnali háromig pattoghat a labda a Pázmándi Sportközpontban. Az eseményre korosztálytól függetlenül lehetett jelentkezni. A tornán résztvevő csapatok a környék minden szegletéből jelezték érkezősüket. A házigazdák mellett Székesfehérvárról, Érdről, Gárdonyból, Kápolnásnyékről, Veszprémből, Velencéről, Sukoróról, Válból és Bakonycsernyéről jelentkeztek csapatok. A mérkőzések minden valószínűség szerint – akárcsak az előző években - teltházas lelátók előtt zajlanak majd. Egy biztos, hogy garantált lesz a nemes küzdelem, és természetesen a remek hangulat.

- Ugyanúgy, ahogy a korábbi évek során, tíz csapattal kívánjuk megrendezni a tornát, és már idejekorán betelt a létszám. Rengetegen érdeklődtek, kis túlzással még egyszer ennyi gárda is elindulhatott volna, ha lenne kapacitásunk. Igazság szerint a téli torna minden évben népszerűbb, mivel a holtidényben tartjuk, és ki vannak éhezve a játékosok egy jó kis focira. A 15 perces összecsapásokon 5+1-es csapatok fognak majd megmérkőzni a szabványos 3x2 méteres kézilabda kapukra, többnyire tíz-tizenkét fős keretekkel. – tájékoztatta Kerkuska Miklós főszervező a Fejér Megyei Hírlapot.

Az korábbi évekhez hasonlóan most is lesznek különdíjak, így a legjobb kapus, a legjobb góllövő, valamint a legjobb mezőnyjátékos teljesítményét is elismerik a szervezők.   
Legutóbb júliusban rendezték meg hetedszer a tornát, akkor a Legendák (Szabadegyháza) csapata végzett az élen a Velence TSE, és a kápolnásnyéki Amigos együttesei előtt. Ezen az éjszakán a 24 mérkőzésen 87 gól esett, és több mint 90 játékos lépett pályára.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában