Foci

2023.12.13. 18:02

A Vármegye Bajnoka címért küzdenek

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága meghirdette az V. Vármegye Bajnoka Amatőr Kispályás labdarúgó tornát a 2022-2023-as bajnoki év városi kispályás labdarúgó bajnokságok dobogós csapatai részére.

Káldor András

Idén is kiélezett küzdelemre van kilátás minden mérkőzésen

Fotó: fejer.mlsz.hu

A torna 2018-ban indult útjára hagyományőrző szándékkal, a szervezők 2020-ban a COVID 19 világjárvány miatt nem tudták megrendezni az eseményt, de 2021-ben már újra pályára hívták Fejér Vármegye legjobb kispályás, 5 + 1 rendszerű labdarúgó csapatait. A sportesemény célja, hogy kihirdessék Fejér Vármegye legjobb amatőr kispályás labdarúgó csapatát.
A megmérettetésnek a székesfehérvári Gombócleső utcában található Főnix Műfüves Csarnok ad otthont 2023. december 16-án 17 órától.

A részvevő csapatok: Joga Bonito, Bádogos-Plár Kft., Expanzió-Blackhill (mindhárom székesfehérvári), Fejó-Therm Kft. (dunaújvárosi), Hiába Futsz (abai). Hatodik résztvevője lett volna a tornának a Karmacsi Autó (Dunaújváros), de ők az utolsó pillanatban létszámproblémákra hivatkozva lemondták szereplésüket.  

A tornát körmérkőzéses formában rendezik meg, egyszerre két pályán.

Sorsolás:
17.00: Joga Bonito – Fejó-Therm Kft., Hiába Futsz – Bádogos-Plár Kft.

17.25: Expanzió-Blackhill - Joga Bonito, Bádogos-Plár Kft. - Fejó-Therm Kft.
17:50: Bádogos-Plár Kft. - Fejó-Therm Kft., Joga Bonito – Hiába Futsz

18:15: Bádogos-Plár Kft. - Joga Bonito, Hiába Futsz – Expanzió-Blackhill

18:40: Fejó-Therm Kft. - Hiába Futsz, Expanzió-Blackhill - Bádogos-Plár Kft.     
A mérkőzések után összeállítják majd a Torna válogatottját, melyben 1 kapus és 5 mezőnyjátékos szerepel, valamint a bajnokcsapat vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában