Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornája

2023.11.22. 14:17

Torna előtt áll a válogatott

A Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás Tornáját 2023. december 2-3-án, szombaton és vasárnap Budapesten a XVIII. kerület Thököly út 5. szám alatt, a Deák Ferenc "Bamba" Sporttelepen rendezik.

Káldor András

2022-ben Székesfehérvár adott otthont a megmérettetésnek

Fotó: fejer.mlsz.hu

A résztvevő csapatok: Baranya vármegye, Budapest, Somogy vármegye, Tolna vármegye, és Fejér vármegye válogatottja.

Fejér vármegye válogatott kerete:

Kapusok: Cseresnyés Alex (Tordas), Nideczki Raoul Luca (MÁV Előre FC Főnix)

Mezőnyjátékosok: Joó Gergő, Mayer Dávid, Horváth Ádám, Luczek Roland (Sárbogárd SE), Nyikos Martin, Csepregi Imre (Enying), Ferencz Bálint, Kecskés Ádám (Ikarus-Maroshegy), Horváth Benett, Hernádi Ádám (Tordas), Kun Bálint (Ercsi Kinizsi), Ódor Dániel (Pátka), Bolla Barnabás, Jófejű Sándor, Andróczi Krisztofer, Rubos Barnabás (MÁV Előre FC Főnix), Kharboutli Noor Dániel, Kiss Árpád (Tóvill-Kápolnásnyék), Szontagh Levente, Pákozdi Tamás (Lajoskomárom).
Szövetségi edzők: Pavlik József (MÁV Előre FC Főnix) és Pajor László (Sárbogárd SE).
A torna menetrendje (vármegyei vonatkozású összecsapások):
2023. december 2. 12:00 Fejér Vármegye – Tolna Vármegye

2023. december 2., 15:00 Baranya Vármegye – Fejér Vármegye

2023. december 3. 9:30 Fejér Vármegye – Somogy Vármegye

2023. december 3.11:00 Budapest – Fejér Vármegye
A torna célja a soron következő bajnoki idényre történő felkészítés elősegítése, a 2024-2025. évi UEFA Régiók Kupáján való indulási jogának eldöntése, az egymástól távol eső régiókban élő sportemberek ismerkedésének, barátkozásának lehetővé tétele, valamint hozzájárulás az amatőr labdarúgás tekintélyének növeléséhez.
A játékosoknak a 2023/2024-es versenyévre kiváltott, a vármegyei (területi) felnőtt bajnokságra érvényes versenyengedéllyel kell rendelkezniük, és érvényes sportorvosi engedéllyel léphetnek pályára. Nem játszhat a tornán az a labdarúgó, aki korábban bármikor profi szerződéssel volt labdarúgóként alkalmazva, valaha akár egyetlen alkalommal is hazai vagy külföldi nemzeti nagypályás bajnokság élvonalbeli mérkőzésén szerepelt, 2005. január 1. után, illetve 1984. január 1. előtt született. Ezeken kívül pedig a torna ideje alatt eltiltását tölti.
A torna mérkőzéseinek játékideje 2x30 perc lesz, közte 10 perc szünettel.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában