Magyar Kupa nyolcaddöntő

2023.11.05. 20:57

Sima továbbjutás a kupában

A MÁV Előre-Foxconn férfi röplabda csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében hozta a kötelezőt, és három szettben legyőzte a Veszprémi RK együttesét.

Káldor András

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Veszprém RK – MÁV Előre-Foxconn 0:3 (-19, -15, -15)

Nemesvámos, 97 néző
Vezette: Ladányi Bence, Ujházi Mónika

Veszprém RK: Klausz, Jánosik, Varga J., Bertók, Kenyeres, Veisz. Csere: Németh L. (liberó), Szalai B., Veisz, Horváth Sz. Vezetőedző: Kenyeres Benedek.
MÁV Előre-Foxconn: Boa, Fazekas, Tomanóczy, Dileo, Szávai, Sebestyén. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Szabó V., Eke, Janke, Péter, Pesti, Koci. Vezetőedző: Dávid Zoltán.
Az idei szezonban továbbra is hibátlan a fehérvári csapat mérlege, mind a bajnokságban, mind a nemzetközi kupában menetelnek, eddig még szettet sem veszítve. Ezt a tendenciát Magyar Kupa sorozatában is folytatták, az alacsonyabb osztályban szereplő Veszprém RK ellen a kulcsembereket pihentetve simán nyertek.

- Sikeresen vettük az első akadályt a Magyar Kupában. Lehetőséget kapott minden fiatal a mérkőzésen, hiszen a november 14-16 között megrendezésre kerülő MEVZA nemzetközi összecsapásokon rájuk is nagy szükség lesz. A nemzeti kupa második fordulója már jóval kiélezettebb küzdelem lesz, ugyanis a tavalyi bajnokot, Kaposvárt fogadjuk december 22-én. – mondta a találkozó után Dávid Zoltán, a fehérváriak szakvezetője.     

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában