Nem volt szégyenlős

2024.05.18. 18:00

Tündérszépek: Nyerni jött Szántó Ramóna!

Bodajki szépségünk édesanyjával érkezett a szerkesztőségbe, azzal a nem kisebb céllal, hogy megnyerje a Tündérszépeket.

Kecskés Zoltán

Önfeledten pózolt kameránk előtt Szántó Ramóna.

Fotó: Bagotai Zsanett

Ép testben, ép lélek, azaz szánjunk időt magunkra – vallja Szántó Ramóna, aki hetente többször is igyekszik időt fordítani az egyetem mellett a mozgásra, szívesen kirándul szabadidejében családjával is, hiszen számára ezek feltöltődést jelentő programok. Hobbija a műszempilla-építés.

Elmesélte, hogy a 19. születésnapjára kapott élményfotózás hozta meg számára a kedvet, hogy megmérettesse magát az idei Tündérszépeken. A fotókat látva pedig szerettei és barátai biztatták a jelentkezésre – Ramóna pedig úgy gondolta –, hogy ez egy olyan lehetőség, amit meg kell ragadnia.

Szerinte a szépség mindenkinek mást jelent, ugyanakkor a belső kiegyensúlyozottság elengedhetetlen, ami elragadó kisugárzást kölcsönöz. Ezt szerette volna, ha visszatükröződik a róla készült képeken is, így önbizalommal telve, vidáman állt a kameránk elé. Magán a legszebbnek tekintetét és mosolyát tartja – úgy gondolja –, mindezeket pedig jól megmutatják értékeit is: ő egy nagyon jókedvű, vidám lány, aki szívből él. Nem kisebb célja van, mint az országos döntőbe bekerülve megnyerje a versenyt. 

Ramóna a fotózáson teljesen elengedte magát és a fotósunk tanácsát megfogadva önfeledten pózolt. A végeredmény pedig önmagáért beszél. Legyen szó a különböző ruhaszettekről, mindegyik öltözékben ki tudott teljesedni. A képeket pedig hamarosan a feol.hu-n is láthatják olvasóink!

Szavazzon és legyen Öné a wellnesshétvége!

Az izgalmak egyre inkább fokozódnak, a szépségek élményét a szavazási időszakban Ön is napról napra átélheti. Látogasson el a feol.hu címoldalára, csodálja meg a lányokat nap, mint nap, és tegye le voksát, akár több hölgyre is! Drukkoljon szavazataival az Ön által szépnek ítélt versenyzőkre, mi pedig drukkolunk azért, hogy wellnesshétvégét nyerjen.

Vajon ki jut tovább a regionális elődöntőből a következő körbe? A legmagasabb értékelést elérő lány a központi közönségszavazás során esélyt kaphat, hogy bekerüljön a döntős hölgyek közé, hogy megmérkőzzön „A 2024-es év Tündérszépe” címéért.  Kövessenek minket weboldalunkon vagy a közösségi oldalaink bármelyikén!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!