Megye II előzetes

2023.11.16. 10:03

Őszi bajnok lehet az Adony

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 12. fordulójában Északon Száron rendeznek rangadó, míg Délen a mérkőzések jelentős hányadára rendhagyó módon szombaton kerül sor.

Káldor András

A listavezető, és pontokat sem vesztő Bakonycsernye (piros-fekete) hazai pályán folytathatja menetelését

Fotó: Kricskovics Antal

ÉSZAKI CSOPORT

Az Etyek legénysége nem is olyan régen még a dobogót ostromolta, ám az utolsó három fordulóban kikaptak, így visszazuhantak a középmezőnybe. A száz százalékos, és szabadnapja után pihenten pályára lépő Bakonycsernye otthonában sincs sok esélyük a pontjaik gyarapítására. A címvédő Puskás Akadémia III. miután az 5. fordulóban vereséggel zárt Csernyén, azóta egymás után nagy különbségű győzelmeket aratott, és már a második hely elérése sem látszik számukra elérhetetlennek, és erre meglehet a lehetőségük, hiszen a sereghajtó Pákozd ellen nem úgy tűnik, hogy hibázni fognak. Száron nem lesz könnyű dolga a vendéglátó együttesnek a múlt heti Csabdiban elszenvedett vereség után, ráadásul intő jel lehet számukra, hogy a Mór II. csapata idegenben több pontot gyűjtött eddig, mint otthon.     

2023. november 18., szombat 13:00
Herceghalom (11.) – Magyaralmás (6.), Bakonycsernye (1.) – Etyek (7.)
2023. november 19., vasárnap 13:00
Vál (10.) – Fehérvárcsurgó (8.), Puskás Akadémia III. (3.) – Pákozd (13.), Pátka (4.) – Mány-Csabdi (9.), Szár (5.) – Mór II. (2.)         

Szabadnapos: Videoton Baráti Kör (12.)
DÉLI CSOPORT
A csoport szombati meccsdömpingjének kiemelt összecsapását a Beloiannisz és a Besnyő meccse jelenti, a két szomszédvár csapata között azonban igen jelentős a pontkülönbség, a házigazdák javára. Ettől függetlenül is ők az esélyesek, mivel ellenfelük idén mindössze egy pontot gyűjtött idegenben. A Sárszentmihály-Masterplast csapatától jó idénykezdete után valóságos mélyrepülést láthattak szurkolói, zsinórban hat vereség után már sereghajtók, és a Baracs ellen sem ők lesznek a favoritok. Jó mérkőzésre van kilátás Polgárdiban, ahol akár meglepetést is okozhat a Sárosd II., bár a hazaiak az utóbbi három meccsen hét pontot szereztek. A tabellát ötpontos előnnyel vezető Adonyt pedig otthonában nem valószínű, hogy meglepi a Káloz gárdája, amely idén nem tudott ponttal, pontokkal még hazatérni idegenbeli fellépése után. Győzelmével őszi első lehet az adonyi alakulat.      
2023. november 18., szombat 13:00
Beloiannisz (7.) – Besnyő (9.), Sárszentmihály-Masterplast (13.) – Baracs (2.), Nagykarácsony (6.) – Seregélyes (11.), Nagyvenyim (5.) – Előszállás (12.)
2023. november 19., vasárnap 13:00   

Polgárdi (3.) – Sárosd II. (8.), Adony (1.) – Káloz (10.)
Szabadnapos: Aba Sárvíz (4.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában