NB III előzetes

2023.11.10. 12:05

Fontos kilencven perc Agárdon

Az NB III. 15. fordulójában Agárdon vármegyei rangadóra kerül sor, ahol a listavezető Iváncsa KSE dolgát megnehezítheti a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata. Az alsóházi rangadókon a Fehérvár FC II. és a Dunaújváros FC is abban a reményben lép pályára, hogy pontot, pontokat vesz el riválisától.

Káldor András

A pirosban játszó Iváncsa KSE Agárdon, míg a fehér mezes Fehérvár FC II. csapata hazai pályán harcolhat a pontokért

Fotó: Kricskovics Antal

ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT

2023. november 11., vasárnap 11:00
Puskás Akadémia II. (13.) – Balatonfüredi FC (7.)
Az előző kiírásban nem sok babér termett a felcsúti gárdának, a megszerezhető hat pontból négyet a Balaton-parti együttes zsebelt be. A Pancho Arénában Magasföldi József találatára a 92. percben érkezett a füredi válasz, míg az első összecsapáson nagyon sima 3-0-as hazai siker született. A Balatonfüredi FC idegenben idén nem annyira oszlopos, mindössze 5 pontot szerzett, erre alapozhat a PAFC II. csapata.

2023. november 11, vasárnap 13:00
Bicskei TC (4.) – ZTE FC II. (15.)
Egy évvel ezelőtt a párosítás bicskei találkozóját nagyon könnyedén, 5-1-re nyerte a BTC, míg a visszavágón sem kellett idegeskednie Csordás Csaba vezetőedzőnek, mert semmi nem veszélyeztette a sárga-kékek 3-0-as győzelmét. A vasárnapi összecsapásnak is abszolút esélyese a Bicskei TC. 

DÉL-NYUGATI CSOPORT

2023. november 11, vasárnap 11:00
Fehérvár FC II. (13.) – Szekszárdi UFC (15.)
A két csapat tavaly nem találkozott, mivel más-más csoportban szerepeltek. A Vidi II. legénysége hazai pályán jól muzsikált eddig az ősz folyamán, úgyhogy az alsóházi rangadón is feléjük billenhet a mérleg nyelve.

2023. november 11, vasárnap 13:00
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (10.) – Iváncsa KSE (1.)
A 2016-2017-es szezonban még a Fejér megyei I. osztályban mérkőztek egymással a felek, és ekkor minkét mérkőzésen a későbbi a bajnoki aranyérmes Iváncsa KSE felülmúlta a tóparti alakulatot, előbb 3-0-ra, majd Agárdon 2-0-ra nyertek. A tabella élére a múlt héten visszatérő Iváncsára most azonban kemény kilencven perc vár, bár azért hullajtott hazai pályán pontokat a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttese

PTE-PEAC (14.) – Dunaújváros FC (16.)
Tavaly, amikor még minden rendben ment Újvárosban a második félidőben, ezen belül is a hajrában nyújtott eredményes játékának köszönhetően 3-0-ra győzött a DFC. Majd a májusban lejátszott visszavágón, Pécsett 1-0-ra nyert a vendéglátó csapat. Amennyiben a DFC a múlt héten, a bajnokaspiráns Szentlőrinc ellen mutatott teljesítménnyel rukkol ki, akkor ponttal, esetleg pontokkal térhet haza.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában