Nincsenek szavak

2023.10.15. 11:54

Hidegrázós pillanat: így szólt a Nélküled a Puskás Arénában (videó)

Volt sportolóként igencsak elfogult vagyok megannyi sporteseménnyel kapcsolatban, az érzelmeim tengerén pedig próbálok evezni, de nem igazán tudok, ha Magyarország sikeréért szoríthatok.

Bagotai Zsanett

Fotó: Bagotai Zsanett / Feol.hu

Október 14-én a Puskás Arénában töltött órák beíródtak életem legszebb pillanatai közé. Már a parkolót keresve megemelkedett a pulzusom, a hatalmas piros-fehér-zöld színekbe öltöztetett Arénához érve éreztem, különleges élményben lesz részem.  Már a bemelegítésnél felrobbant a Puskás főleg, amikor Szoboszlai Dominik, fehérvári büszkeség neve jelent meg a kivetítőn. Amikor csak pár perc volt a kezdésig, a stadion elsötétült és vakuk fényének tengerében közel hatvanezer ember énekelte, hogy “történjen bármi, amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből vagyunk”. Abban a három percben nem volt nálunk büszkébb nemzet szerte a világon, s hiába a grandiózus létesítmény, a külön szektorok, ott bizony eggyé váltak a szívek.  Az i betűre a bizonyos pontot pedig a Himnusz tette fel, ami számomra még sosem szólt ilyen szépen, mint ott abban a pillanatban. Ami a sípszó után történt, az több mint 90 perc tömény izgalom, érzelmi hullámvasút és egy éjjel, ami sajnos véget ért, de közelebb sodort minket, ahhoz a bizonyos utazáshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában