Megye II

2023.10.26. 10:48

Az Adony az élre állhat

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 9. fordulójában Északon hatpontos mérkőzésre kerül sor Magyaralmáson, az Etyek csapata pedig sikere esetén esetleg visszakerülhet a dobogóra. Délen az Adony gárdája befoghatja a listavezető, de szabadnapos Baracs együttesét, amennyiben legyőzi otthonában a Besnyő legénységét.

Káldor András

Fontos mérkőzés vár az Adony együttesére (fekete-fehér) Besnyőn

Fotó: Kricskovics Antal

ÉSZAKI CSOPORT

A Bakonycsernye váli mérkőzései a korábbi években rendre izgalmas kilencven perceket hoztak, nagy kérdés, hogy ezúttal milyen összecsapásra számíthatnak a szurkolók. A csernyeiek pontveszteség nélkül vezetik a tabellát, és megnyugtató előnyük van üldözőik előtt, míg a házigazdák alaposan bennragadtak a rajtnál, és azóta sem tudtak újítani. Mindössze egy győzelmük van, és azt sem hazai pályán szerezték, úgyhogy túlságosan sok jóra nem számíthatnak a listavezető ellen. A Pákozd csapata a Válhoz hasonlóan pocsékul indította a szezont, sereghajtóként nem sok sanszuk van az egyre markánsabb teljesítménnyel kirukkoló Mór II.-vel szemben. A Magyaralmás eddig főleg hazai pályán gyűjtögette a pontokat, de nehéz mérkőzés vár rájuk a címvédő, és a három meccsen 18 találatot elérő PAFC III. ellen. 
2023. október 28., szombat, 14:30   
Herceghalom (11.) – Videoton Baráti Kör (9.)
2023. október 29., vasárnap, 13:30
Magyaralmás (5.) – Puskás Akadémia III. (3.), Vál (12.) – Bakonycsernye (1.), Pákozd (13.) – Mór II. (2.), Etyek (3.) – Szár (7.), Fehérvárcsurgó (8.) – Mány-Csabdi (10.)    

Szabadnapos: Pátka (6.)
DÉLI CSOPORT
A forduló rangadóját Polgárdiban játsszák, a vendéglátók előtt itt a lehetőség, hogy megelőzzék riválisukat, a náluk egy ponttal többet gyűjtő Nagykarácsony csapatát. A Nagykarácsony két idegenbeli meccséből egyet megnyert (Sárszentmihály-Masterplast), és egyszer vereséggel zárt (Nagyvenyim), így aztán teljességgel lehetetlen megjósolni, hogy milyen eredménnyel zárulhat az összecsapás. Az Adony nagy lehetőség előtt áll, hiszen, ahogy bevezetőnkben is írtuk besnyői sikere esetén akár a tabella élére is állhat. A hét mérkőzés óta veretlen Aba-Sárvíz együttese komoly csatára számíthat Sárosdon, de egy győzelem megerősítené pozícióját a dobogón. A gyengén rajtoló Seregélyes akár újabb skalpot gyűjthet be vasárnap, ha a szintén visszafogott teljesítménnyel kirukkoló Előszállást legyőzi.      
2023. október 28., szombat, 14:30   
Besnyő (10.) – Adony (2.), Beloiannisz (7.) – Sárszentmihály-Masterplast (9.)
2023. október 29., vasárnap, 13:30
Polgárdi (5.) – Nagykarácsony (4.), Káloz (11.) – Nagyvenyim (6.), Seregélyes (12.) – Előszállás (13.), Sárosd II. (8.) – Aba Sárvíz (3.)

Szabadnapos: Baracs (1.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában