Az idősebbek megnyerték az FMLSZ által rendezett tornát

2023.10.25. 15:28

A régiós vármegyei együttesek ezúttal Móron csaptak össze

A tavasszal a Balaton északi partján, Balatonalmádiban harcoltak a korosztályos, megyei futballválogatottak, ezúttal Mór volt a házigazdája a 19 és 16 éven aluli együttesek minitornájának.

Horog László

A Fejér vármegyei házigazdák U16-os együttese ezüstérmes lett

Fotó: Horog László/ FMH

A borairól is ismert településen immár harmadszor csaptak össze a Közép-Dunántúl együttesei, az U19-es korosztályban az alábbi eredmények születtek. Fejér vármegye-Veszprém vármegye 4:0, Veszprém vármegye- Komárom-Esztergom vármegye 0:3, Komárom-Esztergom vármegye-Fejér vármegye 0:3. Ezen korosztályban Fejér nyert, Komárom-Esztergomot és Veszprémet.  

Az U16-os eredmények: Fejér vármegye-Veszprém vármegye 3:2, Veszprém vármegye-Komárom-Esztergom vármegye 0:5, Komárom-Esztergom vármegye-Fejér vármegye 5:3. Ezen kategóiában a végső győzelmet Komárom-Esztergom szerezte meg, megelőzve Fejér és Veszprém együttesét.

Az U19-os gárda az első  helyen végzett 
Fotó:  Horog László/ FMH

- Több, mint tíz esztendős múltra tekintenek vissza ezek az események, akkor kezdődtek a tornák, amikor a megyei igazgatóságok 2011 tavaszán megkezdték működésüket. Ez a három együttes képviseli a régiót, ezért velük találkozunk rendszeresen. Az első torna 2011. májusában került megrendezésre Fejérben, Bodajkon, azóta rotációs elven, félévente más-más vármegyében kerülnek megrendezésre ezen események. Mór ezúttal is jó házigazdának bizonyult, külön öröm, hogy az U19-es gárdánk a legjobbnak bizonyult – közölte Schneider Béla, a vármegyei igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában