A VTSE sportolói jól szerepeltek a fővárosban

2023.10.25. 14:53

A fiatalok öt aranyat gyűjtöttek a karate magyar bajnokágon

A fővárosban rendezte a Magyar Karate Szövetség a hazai bajnokságot, amelyen népes csapattal szerepelt a Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület.

Horog László

A vértesiek népes küldöttsége a magyar bajnokságon

Fotó: VTSE

A budapesti viadalon 17 karate szervezet indította sportolóit, 50 honi klubot több mint 300 versenyző képviselt. A vértesiek, azaz a Sünök 17 sportolót neveztek, az eseményen az edzők közül Bőke Béla, Kreitl Viktória, Kertész Zoltán és Szabó Gábor sportolói bizonyíthattak, Kreitl Péter és Gudmon Gábor pedig versenybíróként volt érdekelt.

A VTSE összesen 5 arany, 4 ezüst és 6 bronzot szerzett. A versenyzők kumitében indultak, de Kántor Viktória elindult formagyakorlatban is, mivel utolsó utánpótlás versenyén ki akarta próbálni magát ebben is. A dobogó legfelső fokára állhatott Kuti Jázmin, Reichert Hanna, Reichert Jázmin, Kántor Viktória (kumite + formagyakorlat), ezüstérmes lett Somogyi Attila, Nagy-Dobondi Eszter, Lendvai Réka, valamint Králl Máté. Bronzérmet szerzett Somogyi Bence, Solymosi Zora, Solymosi Sára, Lukács Eszter, László Sára, Gelencsér Barnabás, míg ezúttal Viszugyel Bálint, Bakonyi Lili és Nagy Daniella helyezetlenül zárta az erőpróbát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában