NB III

2023.08.11. 13:03

Szomszédvárak csatája Felcsúton

Az NB III. 3. fordulójában vármegyei rangadóra kerül sor a Pancho Arénában, valamint nehéz kilencven perc vár a Fehérvár FC II., a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő és az Iváncsa KSE csapataira is.

Káldor András

Áprilisban biztosan győzött Pakson az Iváncsa KSE (piros)

Fotó: paksifc.hu

ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT

2023. augusztus 13., vasárnap, 11:00
Puskás Akadémia FC II. (15.) – Bicskei TC (4.)

Az előző idényben mindkét csapat 1-0-ra győzött hazai pályán, ami természetesen nem jelenti azt, hogy mindez vasárnap is megismétlődik a Pancho Arénában. A Bicskei TC-nek sikerült jobban a bajnoki rajt, míg a felcsúti gárda némi meglepetésre az utolsó előtti helyen tanyázik jelenleg.

DÉL-NYUGATI CSOPORT
2023. augusztus 13., vasárnap, 11:00
Fehérvár FC II. (7.) – Szentlőrinc (1.)
Nem vár könnyű összecsapás a fehérvári gárdára, mivel a tavaly még az NB II-ben szereplő ellenfelük villámrajtot vett, mindkét mérkőzését nagy különbséggel, négy gólt elérve nyerte meg. Ettől függetlenül nem lehet azt mondani, hogy a piros-kékek ne lennének jók legalább egy pontra, hiszen legutóbb legyőzték a az erősebbnek vélt Ferencvárosi TC II. csapatát, szintén Sóstón.

2023. augusztus 13., vasárnap, 17:30
Kaposvári Rákóczi FC (14.) – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (3.)
Az egy év kihagyással az NB III-ba visszatérő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata 2021 novemberében Agárdon 1-5-ös vereséggel zárt, majd Kaposváron tavasszal megint Rákóczi siker született, igaz minimális különbséggel, 1-0-ra nyertek a zöld-fehérek. Idén viszont – talán korábbi rutinnak is köszönhetően kifejezetten jól indítottak, és eredményesek a tópartiak, míg a somogyi legénység még nem tudott győzni, és mindössze egy pontot gyűjtött.
Dunaújváros FC (13.) – FC Nagykanizsa (10.)
A korábbi években más-más összetételű csoportban játszottak a felek, így nem találkozhattak. A kanizsaiak mérlege eddig két döntetlen, dacára annak, hogy az NB II-be való feljutást célozták meg a szezon előtt. Az újvárosiak még nem nyertek, csupán egy pontot szereztek a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen az első bajnokin.
Iváncsa KSE (4.) – Paksi FC II. (2.)
A 2022-2023-as bajnokságban még az akkori Közép csoportban találkozott a két csapat, az Iváncsa KSE mindkét mérkőzés után győztesen hagyta el a pályát. Iváncsán Nyilas István, és Pribék Patrik találataira csak Pesti Zoltán tudott válaszolni, míg a paksi visszavágón 4-2-re nyert a címvédő. Suszter László kétszer, Sili Luka és Bányai Péter volt eredményes a magabiztos sikerben. A Paksi FC II. két győzelemmel kezdte a pontvadászatot, úgyhogy kemény, harcos mérkőzésre van kilátás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában