Sima siker

2023.08.13. 11:42

Remek bajnoki főpróba a felcsúti lányoktól

A Puskás Akadémia női NB I-es csapata lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését is a jövő heti bajnoki rajt előtt, az ellenfél a horvát NK Osijek volt.

Beke Zsombor

Magabiztos sikerrel alapoztak meg a Puskás játékosai a bajnoki rajtnak

Forrás: Puskás Akadémia FC

Puskás Akadémia FC – NK Osijek 5-0 (2-0)
Gól: Tamók (2), Szarvas, Tóth Zs., Kiss P.
Puskás: Pongrácz – Helmeczi, Szemán-Tóth, Palakovics, Sinka, Szarvas, Grönberg, Tamók, Staier, Pécsi D., Zán-Fábián. Csereként pályára lépett: Dannback (kapus), Kovács A., Kiss P., Tóth Zs., Laine. 

Halászi Kinga tanítványai horvát testvárcsapatot fogadták Felcsúton, a győzelemnek pedig már az első félidőben megágyaztak, hiszen 2-0-át mutatott az eredményjelző a szünetben. A folytatásban ehhez még hármat hozzáraktak a Puskás játékosai, így a jövő heti bajnoki rajtra önbizalom növelő győzelemmel hangolódtak. 

– Az egész mérkőzés során sikerült diktálnunk a tempót, az első félidőben a középpályás védekezésünk kicsit néha elcsúszott, ennek ellenére sikerült sok labdát szereznünk. Szép találatokat szereztünk, most már sokkal jobban támadjuk a kaput, ennek az eredménye az öt lőtt gól is. Várjuk a jövő heti bajnoki rajtot – mondta Halászi Kinga a Puskás Akadémia honlapjának. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában