Ki lesz az ellenfél?

2023.07.14. 13:17

Titokzatos edzőmérkőzést játszik a Csákvár

Az Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata keretében történt néhány változás az elmúlt napokban. Sőt, Tóth Balázs együttese lemondta a szombati, Kazincbarcika elleni felkészülési mérkőzést, nemzetközi teszttalálkozót vív majd a gárda.

Beke Zsombor

Szombaton is pályára lép az Aqvital FC Csákvár

Forrás: A klub

Az elmúlt hetekben már a csapattal készült Juhász Levente, a fiatal, 19 esztendős szélső már pályára is lépett csákvári színekben, teljesítményével pedig meggyőzte a stábot a közös folytatásról. Az MTK-ban nevelkedett labdarúgó egy alkalommal már játszott is az NB II-ben.  Rajta kívül három próbajátékos bizonyíthat még, a 18 éves védekező középpályás Helmich Pál, a 24 éves támadó, a legutóbbi szezonban a Monor színeiben 20 gólig jutó Hulicsár Máté, valamint 22 éves középpályás, Kapronczai Gergely is az Aqvitallal készül. 

A csapattal kapcsolatos hír, hogy a klub lemondta a szombati Kazincbarcika elleni találkozót, azóta kiderült, hogy a Csákvárra egy nemzetközi felkészülési mérkőzés vár, ám az ellenfél kérésére csak a találkozó kezdetén lehet nyilvános, kivel is méri össze erejét Tóth Balázs gárdája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában