Az Eger SC lehetett elégedettebb a meccs-sorozat végén

2023.07.23. 17:33

Bicskei fiaskó a főpróbán

Ferencz Balázs

Gyurácz András (balra) komoly NB II-es tapasztalatától sokat várnak a Csordás Csaba által vezetett bicskeiek

Forrás: bicskeitc.hu

Bicskei TC – Eger SE 
1-2 (0-1)
A nyári szünetben 13 játékosnak is búcsút intő Bicskei TC az Eger ellen nem mutatott rossz játékot, mezőnyfölényben futballozott, és több helyzetet is kidolgozott Csordás Csaba alakulata. Azonban a vezetést az egriek szerezték meg a 45. percben, Beliczky jóvoltából. 

A fordulást követően az egriek belealudtak a meccsbe, a Bicske gyorsan egyenlített. Azonban hiába dominált továbbra is a Bicskei TC, a győztes gólt az egri Juhész szerezte meg, s ezzel a Heves megyeiek 2-1-re nyertek.

A bicskei egyletet Papp Zsombor, Németh János, Vékony Viktor, Csóh Patrik, Kovács Péter, Lapos Máté, Marsa levente, Sipos Gábor, Pekowski Michal Jan, Szokolay Bence, Varga László, Csiba Zoltán és Dencinger Norbert hagyta el a nyári felkészülési időszak alatt.

A találkozó napján új játékos szerződtetését jelentette be a kék-sárga együttes. A Bicskei TC nagy reményekkel igazolta le Dorogról a 28 éves védőt, Gyurácz Andrást. Gyurácz szombathelyi nevelés, soroksári és ferencvárosi szereplés után hat évet töltött Budaörsön, mielőtt Dorogra került. Pályafutása során 116 NB II-es meccsen jutott szóhoz.

A Bicskei TC július 30-án 17.30-kor a Budaörsi SC ellen kezdi a bajnokságot, mégpedig idegenben. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában