Újabb vereség

2023.06.18. 20:30

Harmadjára sem sikerült az Enthronersnek

A Fehérvár Enthroners amerikai futballcsapata lejátszotta harmadik mérkőzését is a European League of Football idei kiírásában. A Koronázók egyre közelebb a mezőnyhöz, de az első pontszerzésre még várni kell.

Beke Zsombor

A fehérmezes Fehérvár Lipcsében lépett pályára

Forrás: A klub

Hazai pályán kezdett bele egy új kalandba a Fehérvár. Az ELF 2023-as szezonjában az Enthroners először a Berlin Thundert fogadta, a tanulópénzt meg kellett fizetni, a vendégek sima, 36-3-as győzelmet arattak. A második fordulóban is hazai pályán várt a következő feladat a Fehérvárra, a sorozat 2021-es bajnoka, a Frankfurt Galaxy érkezett a First Fieldre. Bár a játék javult, de 48-13-as vereség lett a mérkőzés vége.

A harmadik körben az első idegenbeli ütközet várt a Koronázókra, a Leipzig Kings otthonában léptek pályára a kék-fehérek. Már az első negyedben magabiztosan kezdtek a lipcseiek, a fölény TD-ben is érhető volt. Ebből a műfajból egyet szereztek a Fejér megyeiek is, Jerod Evans passzát Jay Griffin használta ki. A folytatásban azonban sem az offense, sem a defense játék nem állt össze a fehérváriaknál, három negyedet követően 41-6-ot mutatott az eredményjelző. Az utolsó játékrészben a Lipcsénél már pihentették a legjobbjaikat, így a kozmetikázás sikerült, de a győzelem nem volt kérdés kié lesz. A Kings nyert 47-24-re. Folytatás szombaton a Wroclav Panthers ellen idegenben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában