Czifra is nyert

2023.05.30. 15:00

Összesen három dunaújvárosi érem a Világkupán

A várnai Világkupaversenyen kiválóan szerepeltek a DKSE tornászai, Kovács Zsófia és Czifra Bettina Lili aranyérmet, Mayer Gréta ezüstöt nyert.

Beke Zsombor

Czifra Berttina Lili a dobogó tetején

Forrás: Magyar Torna Szövetség

Mint arról beszámoltunk korábban, szombaton a dunaújvárosi küldöttség két éremmel zárt a várnai megmérettetésen. Kovács Zsófi felemás korláton aranyat, míg Mayer Gréta ugrásban ezüstöt szerzett. Ezzel még azonban nem volt vége a Fejér megyei dobogós helyezéseknek, ugyanis vasárnap Czifra Bettina Lili is kitett magáért. A fiatal dunaújvárosi tornász gerendán állhatott fel a dobogó második fokára.

– Valójában azt szerettem volna, hogy a selejtezőhöz képest jobbat hozzak ki magamból, ez sikerült, míg a mezőny több tagja is rontott – mondta Czifra a szövetség honlapjának.

– Örülök a sikereknek, és lehet, hogy furcsán hangzik, de a hibáknak is. Ezek visznek előre. Ez egy állomás volt a felkészülésben. Két győzelem női vonalon és egy ezüst. A lényeg, hogy mind a sikerekből, mind a hibákból tudjunk tanulni – értékelt Trenka János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában