Új szektorokat nyitnak meg

2023.05.17. 11:51

A többi csapat szurkolói bekavartak a Vidi akciójába

Kedden a Mol Fehérvár FC és Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere együtt jelentette be, hogy a szombat délutáni, Zalaegerszeg elleni mérkőzést a C és a D szektorokból ingyen tekinthetik meg a szurkolók. Néhány élvonalbeli csapat szimpatizánsai azonban kihasználták az online jegyvásárlást, így elhappolták a fehérváriak elől a jegyeket. A klub új szektorok megnyitásával és az internetes vásárlás leállításával reagált.

FMH

Nagyon "szimpatikus" megmozdulás az ellenfelek szurkolóinak a részéről...

Forrás: Dömötör Csaba / NSO

Szép kezdeményezésnek indult, de végül kisebb katasztrófa lett a vége a klub és a város közös akciójából, melyben a kiesés ellen küzdő Mol Fehérvár FC utolsó hazai bajnokiját ingyen tekinthetnék meg a szurkolók. Igen ám, de úgy tűnik, bizonyos csapatok „szurkolói” mindent elkövetnek azért, hogy a Vidi kiessen, így a jegyek nagy részét online elhappolték ezzel is megakadályozva azt, hogy minél többen legyenek szombaton. A fehérvári klub és a jegyértékesítési partner leállította az online vásárlást, a D5 és D6-os szektorokat pedig megnyitották, azonban innentől már csak személyes jegyértékesítés elérhető. 

Egyik olvasónk szerda délelőtt személyesen próbált jegyet vásárolni a C3 szektorba, de nem lehetett, így valamilyen szinten sikeres volt a vetélytársak „ellenakciója”. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában