Megye II beharangozó

2023.04.07. 11:09

Erős hétvége előtt állnak a csapatok

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 19. fordulójának slágermérkőzését Északon már lejátszották, ám ettől függetlenül több fontos összecsapás vár a csapatokra mindkét csoportban az ünnepi hétvégén.

Káldor András

A Bakonycsernye (sötét mezben) hazai pályán fogadja a Videoton BK csapatát

Fotó: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

Rendhagyó módon már a hét közepén elkezdődött – nagy valószínűséggel az ünnepekre való tekintettel – a forduló, méghozzá rögtön egy rangadóval. A listavezető PAFC III. csapata az őket üldöző Vál együttesét fogadta, és győzte le 1-0-ra, megerősítve ezzel pozícióját a tabellán. A Bakonycsernye gárdája pedig amennyiben legyőzi a Videoton Baráti Kör együttesét, akkor közelebb férkőzhet váli riválisához, bár ezzel együtt még így is lenne négy pont a csapatok között. Tabellaszomszédok találkoznak Sárszentmihályon, valamint Velencén, mindkét pályán a pillanatnyi forma dönthet, csupán az a kérdés, hogy melyik csapat játékosainak feküdte meg jobban a gyomrát a húsvéti ebéd? A címvédő Herceghalom otthonába látogat a Sárkeresztes legénysége, ahonnan akár ponttal is távozhat, s nézve a Herceghalom hazai mérlegét – öt mérkőzésből egy győzelem, három döntetlen - ez egyáltalán nem lenne meglepő.

2023. április 5., szerda, 18:30

Puskás Akadémia III. (1.) – Vál (2.)

2023. április 8., szombat, 16:30

Sárszentmihály-Masterplast (8.) – Etyek (7.), Bakonycsernye (3.) - Videoton Baráti Kör (5.)

2023. április 9., vasárnap, 16:30

Szár (6.) – Pákozd (12.), Herceghalom (11.) – Sárkeresztes (13.), Pátka (4.) - Mány II.-Csabdi (14.), Velence SE (9.) – Fehérvárcsurgó (10.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

Az élen álló csapatok közül a Nagykarácsonynak talán annyiban van könnyebb dolga, hogy hazai pályán fogadja ellenfelét, igaz az Előszállás ősszel otthonában sima 3-0-s győzelemmel zárt ellenük. A KK Grain-KFT. Mezőfalva Seregélyesen esélyesebbnek tűnik, bár erre rácáfol, hogy a piros-fehérek egyetlen vereségüket éppen vasárnapi ellenfelüktől szenvedték el. A Kisláng az utóbbi két mérkőzésén a megszerezhető hat pontból mindössze egyet szerzett, és annak ellenére sem vár rájuk a Káloz ellen könnyű kilencven perc, hogy otthonukban fogadják az őket két ponttal megelőző riválist.

2023. április 8., szombat, 16:30

Beloiannisz (8.) - Aba Sárvíz (11.)

2023. április 9., vasárnap, 16:30

Szabadbattyán (12.) – Adony (10.), Nagykarácsony (2.) – Előszállás (9.), Kisláng (6.) – Káloz (5.), Seregélyes (7.) - KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.), Polgárdi (4.) – Nagyvenyim (13.)

Szabadnapos: Baracs (3.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában