Bajban Nikolics, és Gyurcsó

2023.04.13. 18:39

A Vidi volt edzőjének csapata odacsapott

Már csak pislákol a Nikolics Nemanját, és Gyurcsó Ádámot is foglalkoztató AEK Larnaca esélye a ciprusi labdarúgó-bajnokság megnyerésére, miután a Henning Berg vezette Paphos 4-0-ás vereséget mért rájuk.

Németh Krisztián

Fotó: Szabó Miklós

A ciprusi élvonal felső házának rájátszásában a legjobb hat csapat körmérkőzéses formában dönt a helyezésekről. Az AEK Larnaka a 30. fordulóban 4-0-ra kikapott a 4. helyen álló Paphos vendégeként. A mérkőzésen Nikolics kezdett, 67 percnyi játék után 2-0-ás hátrányban Gyurcsó váltotta. Ő sem tudott gólt szerezni, viszont a házigazda a hosszabbításban még két gólt termelt. A Vidit a 2016/17-es szezonban irányító Henning Berg együttese győzelmével megerősítette 4. helyét. A norvég mestert a szezon elején nevezték ki az együttes élére.

Nikolicsék korábban csak döntetlent játszottak az őket megelőző APOEL csapatával, és kikaptak az élre törő Aris Limasszoltól. Két fordulóval a vége előtt egészen kicsi matematikai esélyük maradt a bajnoki cím megnyerésére. 

Két fordulóval a vége előtt így áll a ciprusi felsőház:

1. Aris 63 pont

2. APOEL 62 pont

3. AEK Larnaka 58 pont

4. Paphos 55 pont

5. Apollon Limasszol 53 pont

6. Omonia Nicosia 45 pont

Az AEK az Apollon, és az Omonia ellen zárja a küzdelmeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában