Labdarúgás

2023.03.29. 17:10

Fegyelmi ügyek a megye I.-ben

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága Fegyelmi Bizottsága több ügyben is döntött.

Káldor András

A Sárosd – Tordas meccs után történtek rendbontások

Fotó: Kricskovics Antal (illusztráció)

Pál Zoltánt a Mányi TK felnőtt csapatának vezetőedzőjét, aki a Mányi TK - Ercsi Kinizsi Megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzésen a játékvezetővel szemben sportszerűtlen magatartást tanúsított, ezért a Fegyelmi Szabályzat alapján a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől három soron következő megyei I. osztályú felnőtt bajnoki összecsapástól eltiltották. 

A Sárosd - Tordas Megyei I. osztályú mérkőzés lefújása után történt szurkolói rendbontás miatt a Sárosd soron következő egy hazai mérkőzésére (Sárosd – Sárbogárd, 2023. április 22.) szövetségi ellenőrt rendeltek ki az egyesület költségére, a Fegyelmi Szabályzat alapján.
Németh Rolandot, a Sárosd főrendezőjét a Sárosd - Tordas Megyei I. osztályú mérkőzés játékvezetőjével szemben tanúsított sportszerűtlen magatartása miatt – a Fegyelmi Szabályzat alapján - írásbeli megrovásban részesítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában