Futsal

2023.03.28. 11:37

Érvényesítették a papírformát

A futsal NB II Nyugati csoport Alsóházának 2. fordulójában magabiztos győzelmet aratott a Dunaújváros Futsal csapata a sereghajtó Hidegkúti SC ellen.

Káldor András

A Dunaújváros Futsal (piros) nem sokat teketóriázott, biztosan győzte le a sereghajtót

Forrás: A klub

Hidegkúti SC - Dunaújváros Futsal 4-7 (2-5) 

Vezette: Urgyán Antal – Mózsa Ábel, Dobó Gábor
Hidegkúti SC: Alvári – Kovács B., Kovács G., Rusvai, Csóka. Csere: Deák, Káplár, Péntek, Tégla 1, Walker, Nagy M. 1, Kis 1, Zsoldos. Vezetőedző: Somogyi Gábor
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Fekete 1, (1 öngól), Csányi 2, Varga M. 1, Vincze 1. Csere: Szedmák 1, Németh T. 1, Godslove, Tóth Á., Paget. Vezetőedző: Tóth Árpád

Korántsem úgy indult a találkozó, melynek toronymagas esélyese volt az újvárosi csapat, mint az remélték a piros-fehérek. A 7. percben ugyanis 2-1-es előnyt kovácsolt a házigazda. Ezt követően aztán megrázta magát a Dunaújváros Futsal, és a félidőből hátralevő időben négyszer vették be a fővárosiak kapuját, Németh Tamás, Varga Milán mellett Csányi Dávid két góljával. A szünet után Fekete Mihály még a biztonság kedvéért berámolt egyet, erre ugyan volt válasza Téglás Zsoltnak, de Vincze Dezső a 37. percben végképp elvarrta a szálakat. A pedig már nem okozott különösebb galibát, hogy Fekete a saját kapujába is betalált, mert ezzel együtt biztosan vette az akadályt Tóth Árpád vezetőedző csapata, amely ezzel a győzelemmel immár sorrendben a tizenharmadik összecsapáson maradt veretlen.
A Dunaújváros Futsal rosszabb gólkülönbségének köszönhetően jelenleg második az Alsóház tabelláján a Tihanyi FC mögött. Velük pénteken 20 órakor mérkőznek Rácalmáson.       

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában