Futsal

2023.02.28. 11:41

Közelebb léptek a felsőházhoz

A futsal NB II Nyugati csoportjának 21. fordulójában a Dunaújváros Futsal csapata folytatta veretlenségi sorozatát a TFSE-Bestrong ellen. Tóth Árpád vezetőedző tanítványai pontot raboltak a listavezetőtől.

Káldor András

Varga Milán (piros) ezúttal nem talált be, de hasznosan játszott

Fotó: Zsedrovits Enikő/DH

TFSE-Bestrong – Dunaújváros Futsal 1-1 (1-1)
Vezette: Kovács Gábor – Bmum Dániel, Karsai Roland
TFSE-Bestrong: Nagyistván – Papp Zs., Dudás 1, Fritz, Hegedűs D. Csere: Kardos, Kovács K., Hegyi, Albert, Nemes, Petroff, Sági, Fehér, Szűcs D. Vezetőedző: Póta Balázs
Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Szedmák, Csányi, Kovács K., Németh T. Csere: Bán, Ivacs, Fekete, Varga M., Kiss P. 1, Paget, Tóth Á. Vezetőedző: Tóth Árpád.    

Kilenc összecsapáson veretlen maradt a Dunaújváros Futsal csapata úgy, hogy hét győzelem mellett két döntetlent szerzett, és esélye van arra, hogy csoportjában az alapszakasz zárásához közeledve a felsőházban folytassa a pontvadászatot. Ehhez azonban ki kellett vágni a rezet a tabella éllovasának otthonában, valamint a hátralevő Kisgép Szigetszentmiklós elleni pénteken megrendezésre kerülő találkozón be kell zsebelnie a három pontot ahhoz, hogy meg tudja előzni a Nagykanizsai Futsal Klub együttesét, amely egy ponttal többet szerzett náluk. Más kérdés, hogy ehhez szükségük lesz a Haladás VSE II. gárdájának „segítségére” is, hogy ne tudjanak pontot, pontokat rabolni náluk.
Mindenesetre jól indult a TFSE elleni mérkőzés, 10. percben Kiss Patrik révén előnyhöz jutottak az újvárosiak, 0-1. Ez a vezetés azonban nem tartott sokáig, mert a 15. percben Dudás Dániel egyenlített, 1-1.
A szünet után Kiss Patrik lőtt kapufát, de ezt követően már sokkal veszélyesebben játszottak a vendéglátók, de Fortuna a piros-fehérek mellé állt, és nem utolsó sorban Cseresnyés Alex is biztos pontot jelentett a kapuban, így értékes ponttal zárta a DF a mérkőzést, amely 2022. november 14-e, tíz forduló óta őrzi veretlenségét. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában