Közleményt adott ki a Volán

2023.02.01. 16:56

Hári János bocsánatot kért a Magyar Kupán történtek miatt

A Hydro Fehérvár AV19 csatára a klub honlapján megjelent közleményben kért elnézést a hétvégi, Magyar Kupán tett nyilatkozatáért.

Beke Zsombor

Forrás: Dömötör Csaba / NSO

A fehérváriak válogatott csatára még a vasárnapi döntőn nyilatkozott az M4Sport kamerái előtt élő adásban a második szünetben, ahol az egyik játékvezető, Sós Dániel tevékenységére tett megjegyzéseket. A Magyar Jégkorong Szövetség kedd este közleményben reagált a történtekre, az ügy a Fegyelmi Bizottság elé kerül, döntés várhatóan csütörtökön lesz.

A fehérvári klub honlapján szerdán megszólalt Hári János is:
– Az eset után privát üzenetben már elnézést kértem az érintett játékvezetőtől, hiszen a mérkőzés hevében adott nyilatkozatra visszatekintve elismerem, hogy a szóhasználatom nem volt megfelelő. Tisztában vagyok vele, hogy a mérkőzés játékvezetőinek bírálata milyen következménnyel jár, és úgy gondolom, kötelességem elnézést kérni minden érintettől, akit a véleményemmel megbántottam – mondta a kék-fehérek csapatkapitánya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában