Hazai pályán játszanak

2023.01.12. 13:15

Egyik csapatra sem vár könnyű feladat pénteken

Az Erste Liga pénteki játéknapkán vármegyénk csapataira nehéz találkozók várnak. A FEHA19 felnőtt együttese a DVTK Jegesmedvéket fogadja, míg a Dunaújvárosi Acélbikák a Budapest Jégkorong Akadémia HC-t látják vendégül.

Beke Zsombor

Nehéz mérkőzés vár a kékmezes FEHA19-re

Forrás: Soós Attila

A két megyei csapat nincs nagy formában, a tabellát is a DAB és a Fehérvár zárja. Az újvárosiak az elmúlt fordulókban javuló formát mutattak, de hiába az Újpest elleni bravúrgyőzelem, ezt követően a Ferencvárost már nem tudták megszorítani az Acélbikák, 6-2-es vereség lett a vége. A BJAHC ellen sem lesz könnyű dolga a piros-fehéreknek, ugyanis a két csapat ebben az idényben háromszor találkozott egymással, kétszer 6-2-re, egy alkalommal pedig 9-1-re nyert Kangyal Balázs gárdája. 

A FEHA19 sincs jobb formában, Anatoli Bogdanov együttese a múlt héten erdélyi túrán járt, ahol sok babér nem termett a fiataloknak. A Gyergyó ellen 9-3-as, a Csíkszereda ellen 6-1-es, míg a Brassó ellen 6-0-ás vereség lett a találkozó vége. A DVTK elleni idei mérleg is a miskolciak irányába dől el, mind a három összecsapást a borsodiak nyerték, Fehérváron legutóbb 5-3-ra nyert Tokaji Viktor együttese. 
Mindkét találkozó 18.30-kor kezdődik pénteken. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában