A Fradit fogadja a Kohász

2023.01.18. 10:40

Egy újabb élmenő ellen

A listavezető Győri Audi ETO elleni összecsapást követően a másik bajnokaspiráns FTC-RailCargo Hungária együttesét fogadja ma 17 órától a Dunaújvárosi Kohász KA csapata a női kézilabda NB I 11. fordulójában.

Ferencz Balázs

Farkas Johannára fontos feladat hárulhat a Fradi ellen is

Forrás: duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella

Bitang nehezen indult a 2023-as esztendő a tabella hatodik helyén álló Dunaújvárosi Kohász KA együttese számára, hiszen múlt héten a listavezető Győrrel kellett idegenben megmérkőzni a téli szünet utáni nyitányon, most pedig a második Ferencváros látogat Újvárosba. Ráadásul a vesztett pontok tekintetében jelenleg az FTC a legjobb magyar csapat.

Rapatyi Tamás alakulata azonban nem gyámoltalan, próbálja átmenteni a az ETO ellen, második félidőben mutatott játékát. 

A Fradi is képes botlani, a gáncsművészetre jó példával szolgált a Debrecen együttese, mely legutóbb 30-30-as döntetlent ért el a zöld-fehérekkel szemben. Más kérdés, hogy aztán Elek Gábor lányai a BL-ben köszörülték a csorbát, 37-26-ra verték a Ljubljanát.

– Nagyon nehéz dolgunk volt a Győr ellen, mert egy hónapig nem játszottunk mérkőzést, ez nagyon látszott az első félidőben, komoly problémáink adódtak, de a második félidőben, amit szerettünk volna elérni, azt maximálisan végre tudta hajtani a csapat, gyakorlatilag egy döntetlen félidőt játszottunk az ETO-val - fogalmazott a klub honlapján Rapatyi Tamás, a DKKA vezetőedzője. - A Ferencváros ellen szintén nagyon nehéz dolgunk lesz, egy jó formában lévő csapat érkezik Dunaújvárosba, a hétvégén tíz gól fölötti győzelmet arattak a BL-ben, ez mindent elmond a játékerejükről. Mi a Győr elleni második félidőnket szeretnénk átvinni a Fradi ellen, így készülünk rájuk, s reméljük, hogy eredményesek tudunk lenni ellenük is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában