Ünnepség

2022.12.26. 22:00

Nagy Zsolt lett az év játékosa

A Puskás Akadémia évzáró ünnepségén az esztendő legjobbjait köszöntötték, egyúttal fennállásuk 15 éves jubileumát is ünnepelték.

Németh Krisztián

Nagy Zsolt (j) remek esztendőt tudhat maga mögött

Forrás: PFLA

Nemcsak a sportsikereket idézték fel a Puskás Akadémia Sport- és Konferencia-központjában, azokat is elismerésben részesítették, akik az iskolapadban is maradandót alkottak. A többi között az akadémia elnöke, Mészáros Lőrinc köszöntötte az év tanulóit, akik a következők: Dusinszki Szabolcs, Gazdag Merse, Juhász Emese, Mohácsi Dávid, Orosz János, Peszlen Dóra, Somogyi Ádám, Szabó Emese, Szűcs Flóra, Varga Zsombor és Vida Botond. Vajda Roland az akadémia legkiválóbb tanulója lett. A legjobb edző címet az NB I.-es női csapat mestere, Halászi Kinga vehette át. Az év kapusa Lehoczki Bendegúz, az év akadémistája Bakti Balázs lett, az idén megválasztották az év saját nevelésű NB I.-es játékosát is – ezt az elismerést Corbu Marius vehette át. Az egykori akadémista, Sallai Roland által alapított különdíjat Dusinszki Szabolcs érdemelte ki. Idén először adták át a felejthetetlen, kollégiu­mi igazgatóhelyettes nevét viselő Hegyi Márk-díjat, erre példamutató magatartásáért Barkóczi Bendegúzt találták érdemesnek.
Köszöntötték a 2021/22-es szezon legjobb játékosait, ők: Nagy Zsolt (NB I.), Kocsis Dominik (NB III.), Major Marcell (U19), Kern Martin (U17), Ásványi Domonkos (U16), Mondovics Kevin (U15), Varga Zsombor (U14), Mayer Zsófia (női NB I.), Helmeczi Petra (leány U19), Sinka Napsugár (leány U17) és Priskin Natasa (leány U15).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában