Nem várható sétagalopp

2022.11.11. 15:26

A Szeged még nem tett le az NB I-ről

A hétközi mérkőzés után folytatódik a show, a Merkantil Bank NB II-ben a 17. forduló következik, méghozzá egy korántsem habkönnyű találkozó vár az AFC Csákvár csapatára Szegeden vasárnap 15 órától.

Káldor András

Tavaly ősszel a Csákvár (kék) legyőzte a Szegedet

Forrás: Kricskovics Antal / FMH

A szerdai fordulóban megszakadt a sárga-kékek hosszú veretlenségi sorozata, a listavezető DVTK ellen, ám úgy alakultak az eredmények, hogy csak egyetlen helyet kerültek lejjebb a tabellán Tóth Balázs vezetőedző tanítványai, így hetedikként várhatják a negyedik Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatával szembeni párharcot.

- Tisztában vagyunk a Szeged erényeivel. Tavaly végig harcban állt a feljutásért, most is kettő pontra áll a dobogótól, azaz masszív, jó csapat. Ennek ellenére nem fogjuk a buszt betolni a tizenhatosunkra, a saját játékunkat próbáljuk meg játszani. – fogalmazott a tréner csapata honlapján.

Tavaly Szegeden a házigazdák nyertek 1-0-ra, míg Csákváron az AFC győzött magabiztosan 3-1-re az akkor még a klubban játszó Takács Tamás triplájával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában