Nem tudott nyerni Szegeden a Mol Fehérvár

2022.10.19. 17:40

Kiestek a kupából a lányok

Alig, hogy megkezdte szereplését a Simple Női Kupa küzdelemsorozatában a Mol Fehérvár FC együttese, máris búcsúznia kellett.

Ferencz Balázs

Forrás: Kricskovics Antal

Az élvonalbeli rivális Szent Mihály SE a szezonban másodszor lépett pályára hazai környezetben, a bajnoki meccsein felcserélt pályaválasztói joggal idegenben vívta meg csatáit egy kivétellel, legutóbb a Haladással játszottak 2-2-es döntetlent a szegedi Szent Gellért Fórumban. A Mol Fehérvár FC lányait is a délvidéki város stadionjában fogadták.

Gajdóczi Tibor lányai bizakodva vették fel a harcot a Szent Mihály alakulatával, hiszen az NB I-ben szinte közvetlen riválisnak számít, de tudták, nem lesz könnyű dolguk, mert a szegedi hölgyek a bajnokságban a Haladáson kívül ikszeltek az Astrával, a Puskással és a Szekszárddal is.

Kiegyenlített csatát hozott a kupapárharc, melyet a Vidi kissé átforgatott kezdővel nyitott. A gólnélküli első játékrészt követően a Szent Mihály SE a 67. percben Papp Szidónia révén vezetést szerzett. A fehérváriak az utolsó 10 percben támadók bevetésével próbáltak frissíteni, de a Vidi lányai nem találtak be, így a szegediek jutottak tovább a Simple Női Kupa 5. fordulójába.

Szent Mihály SE - Mol Fehérvár FC 1-0 (0-0)

Szeged, Szent Gellért Fórum. Vezette: Kovács Fanni

Szent Mihály: Csontos - Pacsuta (Nagy L., 59.), Csizi, Marcea, Papp Sz., Micic, Nagy V. (Balázs, 79.), Sajti, Dékány D. (Rabi, 79.), Knezevic, Németh Zs.

Mol Fehérvár FC: Németh N. - Tenyei-Tóth (Kozma, 82.), Romanóczki, Jánosi, Simon - Bognár (Szehofner, 59.), Szabó B. (Balla, 85.)  - Farkas (Toldi, 82.), Székely, Kántor - Földesi (Földvári, 59.). Vezetőedző: Gajdóczi Tibor

Gól: Papp Sz. (67.)
Sárga lap: Sajti (69.) ill. Tenyei-Tóth (74.), Jánosi (86.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában