Sünös programok

2022.10.10. 14:37

Aranysünök Budapesten

Hat arany-, három ezüst-, és öt bronzéremmel zárták a Vértesi Tömegsport Közhasznú Egyesület karatékái az Utánpótlás Magyar Bajnokságot.

Németh Krisztián

Forrás: Az Egyesület

Az őszi szezon legkiemelkedőbb hazai versenyén összesen háromszáz versenyző állt rajthoz. A „vértesiek” húsz karatékával, és két bíróval képviseltették magukat a fővárosban.

A knock down kategóriában öt lány, és egy fiú szerezte meg a győzelmet a Fejér megyei klubból: Kuti Jázmin, Nagy-Dobondi Eszter, Tihanyi Zsófia, Reichert Jázmin, Kántor Viktória, illetve Tóth Alex. A végső győzelmek mellett szép számmal születtek dobogós helyezések is. Viszugyel Bálint ezüstéremmel térhetett haza. A bronzérmesek névsora pedig: Reichert Hanna, László Sára, Tihanyi Ábel, és Haag Dóra.

Forrás: Az Egyesület

De ez még nem minden, mert a testpajzsos pontrendszerben három érmet szereztek a sünök. Somogyi Attila, és Lakatos Luca ezüst-, Bőke Béla bronzérmet nyert Pestszentimrén.

Kuti Martin, Nagy Daniella, Solymosi Sára, Gelencsér Barnabás, Vereb Zsolt és Králl Máté helyezetlenül zártak, de bizonyosan értékes tapasztalatot szereztek az országos seregszemlén.

A Bőke Béla vezette csapat a tatamin keménységéről tett tanúbizonyságot, a Sóstó Vadvédelmi Központban pedig lágyszívűségéről. Az intézmény szervezésében a sünök, mindenféle „sünös” programon vehettek részt. Volt sünetetés, és simogatás, és a befogott tüskések elengedése is. Nem hiába a mottója a karate szakosztálynak: „sünnek lenni jó”.

Forrás: Az Egyesület

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában